Με Λάζαρο και Χουχούμη για το τρίποντο!

Βασικός φέρεται πως θα ξεκινήσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο σημερινό ματς ΠαναθηναϊκόςΆρης (20:30, NOVA1), ενώ ο Διαμαντής Χουχούμης είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Νίκου Σπυρόπουλου!
Μόνο τη νίκη σκέφτονται παίκτες και προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι
με αντίπαλο τον Άρη, ώστε μετά το «τρίποντο» επί της Ξάνθης να μπορέσουν οι «πράσινοι» σιγά-σιγά να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησαν με την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ειδικά στον χώρο της άμυνας με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Λουκά Βύντρα να μένουν εκτός αποστολής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης, αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Χοσέ Βελάσκες και Αντρέ Πίντο, δεξιά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και αριστερά ένας εκ των Νίκο Σπυρόπουλο και Διαμαντή Χουχούμη.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Βίκτορ Βιτόλο, Ζέκα και Στέργος Μαρίνος, ενώ μπροστά και δεξιά θα κινείται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αριστερά ο Κουίνσι Οβούσου και στην κορυφή θα είναι ο Χοσέ Τοτσέ.

Πανέτοιμος για να παίξει, αν του ζητηθεί, ο Χουχούμης

Φανέλα βασικού σκέφτεται να δώσει στον Διαμαντή Χουχούμη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη, όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού ψάχνει λύσεις για την αριστερή πτέρυγα, γιατί αφενός χρειάζεται να πάρει ανάσες ο Νίκος Σπυρόπουλος και αφετέρου πρέπει να βρεθεί και δεύτερος αξιόπιστος αριστερός μπακ, δεδομένου ότι ο «Σπυρό» δεν πείθει με την απόδοσή του στα περισσότερα ματς.

Ο Χουχούμης έχει δείξει πως διαθέτει πάρα πολύ καλά προσόντα τόσο με την περυσινή ομάδα νέων όσο και με την εθνική νέων. Αυτό, μάλιστα που ακούγεται για τον νεαρό μπακ είναι πως εκτός από εξαιρετικός αμυντικός έχει και σέντρα «ξυράφι».
Keywords
Τυχαία Θέματα