Λέτο, ο επόμενος;

Ένας έχει μείνει που να θυμίζει τα χρόνια της υγείας, ο Σεμπάστιαν Λέτο, και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τον χάσει και αυτόν...
Δυσαρεστημένος φέρεται πως είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο με την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Goal”, ο «Σέμπα» αν δεν υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, από τον Ιανουάριο του 2014 θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος το μέλλον
του, χωρίς να μπει ούτε ευρώ στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου, ο Λέτο σκοπεύει να υπογράψει διακανονισμό με την ΠΑΕ, δεν θέλει όμως να υπογράψει ανανέωση με τον Σύλλογο, καθώς σκοπός του είναι να αγωνιστεί σύντομα στο εξωτερικό.

Εξυπακούεται πως υποχρέωση της διοίκησης είναι να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αργεντινό σταρ, ο οποίος λατρεύεται από την κερκίδα. Να τον κάνει να νοιώσει ασφαλής, πως βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον, πως έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στους «πράσινους». Και σίγουρα, υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να μπορέσει να επωφεληθεί οικονομικά αν κάποια στιγμή ο Λέτο πάρει μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός τείνει να γίνει η μοναδική παγκοσμίως ομάδα που χάνει ως ελεύθερους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της και που δεν κατορθώνει να γεμίσει τα ταμεία της, πουλώντας τους όσο αξίζουν στην ποδοσφαιρική αγορά.

Ο Λέτο είναι ο μόνος παίκτης του ρόστερ που θυμίζει πως το Τριφύλλι υπήρξε υγιές σωματείο, για σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποχώρησαν οι Σισέ, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Κατσουράνης και οι περισσότεροι ακόμα ποδοσφαιριστές που πλαισίωναν την ομάδα της πολυμετοχικότητας. Ο «Σέμπα» είναι παίκτης τεράστιας αξίας, και φυσικά αν ο Παναθηναϊκός τον χάσει –χωρίς καν όφελος- τότε σίγουρα η ευθύνη δεν θα είναι δική του.
Keywords
Τυχαία Θέματα