Κόκκινη «κυψέλη» έξω από το σπίτι του Παναθηναϊκού

Το Παναθηναϊκό έγκλημα της κατεδάφισης της Λεωφόρου είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί, όσο ο Ολυμπιακός επεκτείνεται στην Αθήνα!
Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει, όσο ποτέ ξανά στην ιστορία του, με αφανισμό! Το έργο της διάλυσης δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και αν δεν υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις από όσους έχουν την δύναμη να επηρεάσουν τις καταστάσεις, το Τριφύλλι κινδυνεύει να μείνει χωρίς σπίτι, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς γήπεδο,
όσο ο Ολυμπιακός θα μεταφέρεται σταδιακά και στην πρωτεύουσα και θα κάνει όνειρο τις κατά καιρούς τοποθετήσεις παλαιότερα του Σωκράτη Κόκκαλη και πρόσφατα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οφείλουμε να τοποθετήσουμε τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση. Να ανοίξουμε τα μάτια και να αντικρύσουμε την σκληρή πραγματικότητα

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Βαλκανικοί πόλεμοι, οι Γερμανοί το ’40, ο εμφύλιος και η πείνα, οι εχθρικοί δήμοι που αμφισβητούσαν την «πράσινη» κυριότητα της Λεωφόρου μόνο όταν έβρισκαν το πάτημα (επί εμφυλίου και επί Χούντας), είναι πολύ κοντά στο να τα πετύχει ένα καλοκουρδισμένο εχθρικό σύστημα που έχει στηθεί στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Μαζί και το αδυσώπητο μίσος με το οποίο λειτουργούν μία μερίδα ισχυρών προσώπων που προέρχονται από το στρατόπεδο του ΟΣΦΠ, και οι οποίοι βρήκαν το πάτημα και την ευκαιρία και απειλούν με εξαφάνιση τον Παναθηναϊκό.

Το χειρότερο από όλα είναι πως όσοι θέλουν όχι απλώς διαλυμένο τον Παναθηναϊκό, αλλά εξαφανισμένο από τον χάρτη του αθλητισμού (βάλτε καλά στο μυαλό τη λέξη…) φαίνεται πως έχουν τη δύναμη να το πετύχουν.

Μία είδηση που πέρασε απαρατήρητη από πολλούς είναι η εγκατάσταση ακαδημιών κολύμβησης του Ολυμπιακού στην Κυψέλη, στο γήπεδο του Πανελληνίου.

Φανταστείτε τον Παναθηναϊκό να μετακομίζει στο Πασαλιμάνι…Ούτε φυσικά θα το επιθυμούσε κανείς, αλλά ούτε υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να προχωρήσει κάτι τέτοιο. Εμφύλιο θα είχαμε μόνο και με τη διατύπωση μίας παρόμοιας σκέψης...

Να είστε σίγουροι και για κάτι ακόμα. Από τη στιγμή που θα γίνει η αρχή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το σχέδιο. Δηλαδή να αγοραστεί ολόκληρος ο χρεοκοπημένος Πανελλήνιος από τον Ολυμπιακό.

Για όσους δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό, να θυμίσουμε πως οι εγκαταστάσεις του Πανελληνίου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικότερο γήπεδο της χώρας. Το «γήπεδο του Παναθηναϊκού», όπως ονομαζόταν από το 1924 μέχρι και το 1980, μέχρι δηλαδή τον θάνατο του Απόστολου Νικολαΐδη, όταν και πήρε το όνομα του. Το «γήπεδο του δήμου Αθηναίων», όπως θα ήθελε να ονομάζεται ο Γιώργος Καμίνης που αποφεύγει επιδεικτικά να απαντήσει σε ποιον πιστεύει πως ανήκει.

Την ίδια ώρα, υπό τη συνδρομή του Δήμου Αθηναίων, το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ετοιμάζεται να κατεδαφιστεί, αν περάσει από το ΣτΕ το σχετικό προεδρικό διάταγμα. Σε μία νύχτα θα το γκρεμίσουν και λίγοι θα καταλάβουν τι έγκλημα διαπράχθηκε. Έγκλημα Παναθηναϊκό που αλλάζει πλέον μια για πάντα το προφίλ του Τριφυλλιού.

Εν κατακλείδι, πού κινδυνεύει να βρεθεί σε λίγα χρ
Keywords
Τυχαία Θέματα