Καθαρίζει η μαύρη λίστα, έρχονται μεταγραφές

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η αποχώρηση των Βύντρα και Χριστοδουλόπουλου θα φέρει και μεταγραφή δύο παιχτών στην Παιανία. Υποψήφιος προς αποχώρηση και ο Σπυρόπουλος...

Δύο τουλάχιστον παίχτες φέρονται να είναι με το ένα πόδι εκτός Παιανίας, οι Λουκάς Βύντρα και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ εάν υπάρξει και τρίτη αποχώρηση αυτή θα αφορά στον Νίκο Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», μετά τη χθεσινή συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Χουάν Ραμόν Ρότσα, υπήρξε ταύτιση απόψεων στην εκκαθάριση του ρόστερ από τους αδιάφορους ποδοσφαιριστές που αμείβονται πλουσιοπάροχα,
με τους επικρατέστερους να φύγουν να είναι οι Βύντρα (ενδιαφέρον έχει δείξει ήδη ο ΠΑΟΚ γι΄αυτόν) και Χριστοδουλόπουλος, ενώ μισό βήμα πίσω από αυτούς ακολουθεί και ο Σπυρόπουλος.

Μόλις αδειάσει η «μαύρη λίστα», οι «πράσινοι» θα είναι σε θέση να προβούν και σε κάποιες προσθήκες τουλάχιστον δύο παικτών, πέραν του Καζιγιάμα. Αυτές οι θέσεις θα αφορούν σε κεντρικό αμυντικό και επιθετικό περιοχής, χωρίς να αποκλείεται και αποχώρηση και άλλου ποδοσφαιριστή, με το όνομα του Αντώνη Πετρόπουλου να ακούγεται ήδη για την ΑΕΚ.

Oμοίως, φόρμουλα αναζητείται και για τη λύση του συμβολαίου του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ και ο Μπρούνο Φορναρόλι θα αποδεσμευθεί, με σκέψεις να δοθεί ακόμα και ως δανεικός.

Ταυτόχρονα, θεωρείται δεδομένο ότι θα προωθηθούν κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες. Από αυτή την κατηγορία, πρώτος στη λίστα είναι ο επιθετικός Αποστολόπουλος, που αγωνίστηκε και στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική.
Keywords
Τυχαία Θέματα