Καταλήγει σε Κατελίνας

O Παναθηναϊκός κινείται για ενίσχυση στη θέση «4». Ο εκλεκτός φέρεται να είναι ο Μιντάουγκας Κατελίνας...
Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι μετά το Κύπελλο να πάρουν και το Πρωτάθλημα και η ΚΑΕ είναι έτοιμη να ενισχύσει το ρόστερ με νέα μεταγραφή.

Μετά την ενίσχυση στην περιφέρεια με την έλευση αμερικανού γκαρντ Ράμελ Κάρι, οι «πράσινοι» είναι
έτοιμοι να προχωρήσουν σε ακόμα μία προσθήκη, αυτή τη φορά στη φροντ λάιν.

Μετά από έρευνα της αγοράς, στο Τριφύλλι κατέληξαν στον Μιντάουγκας Κατελίνας. Ο λιθουανός πάουερ φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιέτουβος Ρίτας και ο Παναθηναϊκός εφόσον τελικά ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να τον δηλώσει πριν το τέλος της regular season.

O ύψους 2.08, 30 ετών, Λιθουανός έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της Ευρώπης, αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Καντού (2005-'06), Καζάλε (2006-'07), Αρμάνι Μιλάνο (2007-'09), Αλικάντε (2009-'10) και Καχασόλ (2010-'11), ενώ από το 2011 αγωνίζεται στη Λιέτουβος Ρίτας, όπου είχε τη φετινή σαιζόν 10,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18 αγώνες του λιθουανικού πρωταθλήματος. Στην Ευρωλίγκα είχε 7 πόντους και 4,4 ριμπάουντ Μ.Ο. σε 10 αγώνες. Το ποσοστό του από τη γραμμή του τριπόντου είναι 39%.

Παρότι οι «πράσινοι» έχουν κι αλλού το βλέμμα τους, τα στενά χρονικά περιθώρια συνηγορούν στην απόκτηση του Κατελίνας, ο οποίος θα προσθέσει άλλη μία λύση στη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού, στην προσπάθειά του για ανάκτηση των σκήπτρων του. Eφόσον αποκτηθεί ο Λιθουανός, θα πάρει τη θέση του Μάρκους Μπανκς, ο οποίος δεν έπεισε και δεν υπολογίζεται πλέον από το προπονητικό τιμ του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα