Και δεκάρι και Κουίνσι

Την απόκτησή ενός επιτελικού μέσου ζήτησε ο Φερέιρα, ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης του Κουίνσι.

Μετά την αποχώρηση του Νίνη και του Κλέιτον, αλλά και την αβεβαιότητα των περιπτώσεων των Καραγκούνη και Κατσουράνη, η θέση που πρέπει να καλυφθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο ο πορτογάλος τεχνικός του Τριφυλλιού έχει δει ότι η ομάδα του
πάσχει σε αυτή τη θέση και πως είναι απαραίτητη η ενίσχυση της.

Έτσι, λοιπόν, φέρεται να έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της πράσινης διοίκησης την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και θα έχει περισσότερο επιτελικό ρόλο βγάζοντας πιο γρήγορα τον Παναθηναϊκο στην επίθεση, αφού το Τριφύλλι φανερώνει στα πρώτα φιλικά πρόβλημα στη δημιουργία.

Ο Φερέιρα έχει βρει τον παίκτη που θέλει για να αναλάβει το ρόλο αυτό και τον έχει ήδη υποδείξει στους ανθρώπους του συλλόγου. Φημολογείται πως ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Αντρέ Κάστρο, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρυσι τον Παναθηναϊκό έντονα, αλλά τελικά κατέληξε στη Σπόρτινγκ Χιχόν της Ισπανίας.

Aπό την άλλη σήμερα, 17/7, θα δοθεί η οριστική απάντηση από την πλευρά του Κουίνσι για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι ανέβασε την προσφορά του στον γκανέζο παίχτη δείχνοντας την επιθυμία του να τον κρατήσει στο ρόστερ του και να τελειώσει άμεσα τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα