Η αλήθεια φέρνει απειλές...

Το GreenZone είναι γεγονός ότι ενοχλεί καταγράφοντας γεγονότα, θυμίζοντας συμπεριφορές και συγκρίνοντας καταστάσεις. Το ποιοι ενοχλούνται όταν εμείς, οι ερασιτέχνες, κάνουμε τη «δική τους» δουλειά, το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Είναι οι ίδιοι που εκτοξεύουν ποινικά κολάσιμους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ξεδιάντροπες ευθείες απειλές του τύπου «θα πληρώσετε την αλητεία που κάνατε»…

Τους καταλαβαίνουμε. Είχαν μάθει να «παίζουν» χωρίς αντίλογο και τώρα πανικοβάλλονται. Βλέπουν άλλωστε την κατακόρυφη άνοδο του GreenZone στις μετρήσεις και είναι λογικό να αισθάνονται άβολα.

Και
σίγουρα το έχουν καταλάβει ακόμη και οι αναγνώστες των «μέσων» που υψώνουν σχεδόν εργολαβικά ένα παραπέτασμα παραπληροφόρησης και λάσπης προκειμένου να μη μάθει ποτέ ο μέσος φίλος του Παναθηναϊκού την αλήθεια για το πώς οδηγήθηκε η ομάδα στη σημερινή κατάσταση, για το ποιοι είναι εκείνοι που κίνησαν (και κάποιοι εξακολουθούν να κινούν) τα νήματα και φυσικά για ποιο λόγο συγκεκριμένα ΜΜΕ καλύπτουν τους υπεύθυνους της σημερινής τραγωδίας.

Ποτέ δεν κρύψαμε ότι είμαστε οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως ποτέ δεν κρύψαμε ότι κινητήριος δύναμή μας ήταν και είναι ο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος.

Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ έλεγε ότι «το ψέμα κάνει τον γύρο του κόσμου, προτού η αλήθεια προλάβει καν να βάλει τα παντελόνια της», ωστόσο ο άλλοτε βρετανός πρωθυπουργός συμπλήρωνε ότι «η αλήθεια είναι αναμφισβήτητη, οι κακοήθεις θα της επιτεθούν, οι ανόητοι θα τη χλευάσουν, αλλά στο τέλος αυτή θα λάμψει»…

Εμείς εδώ είμαστε και όσο μπορούμε θα μοχθούμε για να παρουσιάσουμε την αλήθεια καταγράφοντας ΓΕ-ΓΟ-ΝΟ-ΤΑ και ως εκ τούτου θα ενοχλούμε όσους δεν αντέχουν την αλήθεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα