Φίμωτρο και στους ποδοσφαιριστές!

Το αγαπημένο της… φίμωτρο επιβάλει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στον Γιούρκα Σεϊταρίδη για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη διαιτησία.
Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού Γιούρκας Σεϊταρίδης, αηδιασμένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι στην Κομοτηνή:

«Στις
τρεις αγωνιστικές που έχουμε παίξει συμβαίνουν δύο τινά. Είτε επίτηδες η διαιτησία μας παίζει έτσι και πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι και οι φορείς του ποδοσφαίρου να το δουν αυτό το πρόβλημα -γιατί είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο -είτε οι διαιτητές είναι ανίκανοι».

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας τον είχε καλέσει σε απολογία, όμως η απόφαση καθυστερούσε εκνευριστικά και φυσικά το μυαλό όλων είχε πάει σε ποινή που θα σόκαρε, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Τελικά ο Γιούρκας έπεσε στα μαλακά, με υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεών του εντός 15 ημερών. Έτσι κι αλλιώς, είναι γνωστό πως στην Ελλάδα «εγκληματίας» δεν είναι αυτός που διαπράττει το «έγκλημα» (είτε αυτός λέγεται διαιτητές στην προκειμένη περίπτωση, είτε παράγοντες, είτε αθλητικές αρχές – δικαιοσύνη), αλλά αυτός που το δημοσιοποιεί και το φέρνει στην επιφάνεια.

Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει καλέσει σε απολογία για δηλώσεις κατά της διαιτησίας προπονητή του Παναθηναϊκού (Ζεσουάλδο Φερέιρα), ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (Γιούρκα Σεϊταρίδη), τον ίδιο τον Παναθηναϊκό (μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας), όμως δεν έδειξε ΠΟΤΕ την ίδια ευαισθησία σε ακραίες περιπτώσεις όπως ο προπηλακισμός του διαιτητή Κωνσταντινέα μετά το παιχνίδι του ΟΣΦΠ στην Ξάνθη και οι χυδαιολογίες προς αυτόν από τους Πάντελιτς, Μανιάτη, Τοροσίδη, Θεοδωρίδη, Μητρόπουλο.
Keywords
Αναζητήσεις
olympiakosfimotrmofimotro
Τυχαία Θέματα