Εταιρεία λαϊκής βάσης, όχι... απαξιωμένης βάσης!

Από που... μπάζει το πλάνο της λαϊκής βάσης - ελεημοσύνης από τον δοκιμαζόμενο κόσμο του Παναθηναϊκού!

Καλοκαίρι 2009: 24 εκατ. ευρώ για Ρόμπεν, 30 εκατ. ευρώ για Γκόμεζ, 11 εκατ. ευρώ για Τίμοστσουκ και 8 εκατ. ευρώ για Πράνιτς. Σύνολο 73 εκατ. ευρώ σε μία μεταγραφική περίοδο από τη Μπάγερν Μονάχου της λαϊκής βάσης
Φίλε Αρη,
Στο πρόσωπό σου, η συντακτική ομάδα του GreenZone βλέπει όλα τα θύματα της σύγχρονης μιντιακής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου, στην οποία υποβάλλονται οι έλληνες πολίτες και δη οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Το σχόλιό σου (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ), αποτέλεσε την αφορμή να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Σε πολλά επίπεδα.
Κατ’ αρχάς όσον αφορά το πλάνο Γιάννη Αλαφούζου και τον ίδιο τον επιχειρηματία που προσπαθεί να πάρει τις μετοχές από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μέχρι στιγμής αυτό που ξέρουμε είναι ότι το 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ανήκει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι χαρακτηρισμοί «πράκτορας» του Βαρδινογιάννη κλπ., δεν νομίζουμε ότι έχουν καταγραφεί κάπου στο GreenZone, οπότε καλό θα είναι να μην «χρεώνεις» πράγματα που δεν ισχύουν.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πρέπει να δημιουργεί συναισθήματα. Μόνο οι υποτακτικοί του Τζίγγερ θέλουν ομάδες "άνιωθες" και ρομποτάκια. Για αυτό και διώχνουν όποιον "τολμά" να δένεται με τον κόσμο. Ο Αλαφούζος είναι ένας επιχειρηματίας που δεν μπορεί (μέχρι στιγμής) να μαζέψει ούτε τα απαραίτητα χρήματα για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν από την αδυναμία της οικογένειας να συμμετάσχει με το ποσοστό της στις τόσες και τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν ανακοινωθεί την τελευταία διετία.
Ο Αλαφούζος «ανακάλυψε» το μοντέλο λαϊκής βάσης και… μπράβο του. Ωστόσο, για ποιον λόγο χρειάζεται ο κάθε Αλαφούζος για να λειτουργήσει ένα τέτοιο μοντέλο; Γιατί δεν γίνεται όπως στη Γερμανία, όπου ο «Ερασιτέχνης» έχει τον έλεγχο; Να γράφονται δηλαδή μέλη στον ερασιτέχνη και να εκλέγουν διοίκηση και για την ΠΑΕ.
Για ποιόν λόγο χρειάζεται το «Σωματείο» των άνιωθων και των ΜΗ – Παναθηναϊκών; Για «διαφημιστικούς» λόγους; Οσον αφορά το μοντέλο λαϊκής βάσης, θα συμφωνήσουμε ότι το γερμανικό είναι το ιδανικό. Ωστόσο:
- Η Μπάγερν και προπονητικό κέντρο έχει και γήπεδο έχει και ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Δεν κάνουν κουμάντο στα χρήματα του λαού οι επιχειρηματίες που δεν τολμούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους, αλλά το απλώνουν εκβιαστικά στις τσέπες του κοσμάκη! - Η Μπάγερν και η κάθε γερμανική Μπάγερν εκτιμά την ετήσια συνδρομή στα 60 ευρώ και όχι στα 250 ή τα 500. - Η Μπάγερν και η κάθε Μπάγερν έχει εκλεγμένα μέλη στο ΔΣ ΚΑΙ από τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. Αυτούς που με τόσο υποτιμητικά λόγια αναφέρεσαι εσύ και η «αυλή» του Τζίγγερ με όλα τα εμμισθα «παπαγαλάκια». Αυτούς που φτιάχνουν την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αυτούς που τραγουδούν από την αρχή ως το τέλος κάθε αγώνα. Αυτούς που καταθέτουν και την ψυχή τους για τον Σύλλογο.- Η Μπάγερν δεν αντέχει να βγαίνει δεύτερη. Όταν αυτό συμβαίνει ξοδεύει μον
Keywords
Τυχαία Θέματα