«Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Ο Αντώνης Φώτσης φέρεται πως τα έχει βρει προφορικά με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα. Η ΚΑΕ ρίχνει τους τόνους, με ανακοίνωσή της, εστιαζάντας στο πρωτάθλημα και μόνο...
Δύο φορές επιχείρησε ο Παναθηναϊκός να ντύσει στα «πράσινα» τον Αντώνη Φώτση τη φετινή περίοδο. Όπως όλα δείχνουν, η τρίτη θα είναι και η τελική, με τον “Batman” να φέρεται πως τα έχει βρει προφορικά με την πρώην ομάδα του.

Ο Φώτσης
ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αρμάνι Μιλάνο και ο δρόμος για την επιστροφή του έλληνα φόργουορντ στο Τριφύλλι έχει ανοίξει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops.net, το μόνο που απομένει είναι βάλει ο παίκτης την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, αφού ήδη τα έχει βρει σε όλα προφορικά με τους «πράσινους».

Από την άλλη, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι το το πρωτάθλημα και μόνο:

«Είμαστε εκ νέου υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ένα στόχο, το πώς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό της διοίκησης, καθώς επίσης του τεχνικού επιτελείου και των παικτών».
Keywords
Τυχαία Θέματα