Επιστρέφει με «βδομαδιάτικια» εφημερίδα ο Κώστας Γκόντζος

«Βδομαδιάτικια» εφημερίδα και «ιντερνέτ» αποκάλυψε πως έχει στα σκαριά ο Κώστας Γκόντζος...
Επιτέλους κι ένα καλό νέο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε! Ο πρώην εκδότης της αθλητικής εφημερίδας «Derby» και επί σειρά ετών ρεπόρτερ Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) Κώστας Γκόντζος επιστρέφει δυναμικά στα μιντιακά και Παναθηναϊκά δρώμενα.

Ο ίδιος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του (πρώην συνεργάτη του στο Derby) Χρήστου Κοντού στην ΕΡΑΣΠΟΡ
όπου φιλοξενήθηκε, αποκάλυψε ότι υπάρχει στα σκαριά «βδομαδιάτικια εφημερίδα», όπως τόνισε κατά λέξη με την ευφράδεια που τον διακρίνει!

Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ο πρώην εκδότης δεν ετοιμάζει μόνο τη δυναμική επιστροφή του στα έντυπα. Ετοιμάζει και σάιτ το οποίο πιθανότατα θα είναι «μισό συνδρομητικό για λόγους επιβίωσης», όπως επίσης σημείωσε. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γκόντζος αν φημίζεται για κάτι, αυτό είναι η άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών και του… ιντερνέτ.

Αναμφίβολα πρόκειται για ειδήσεις που μόνο χαμόγελα μπορούν να σκορπίσουν. Δεν είναι μυστικό ότι πέρα από τις όποιες απόψεις του, που μας έλειψαν μετά το κλείσιμο της -γνωστής για τη μαχητική στάση της- εφημερίδας Derby, θα βρει δουλειά και αρκετός κόσμος στην εποχή της μιζέριας κατά την οποία εκατομμύρια ανθρώπων παρακολουθούν τα όνειρά τους και την ιστορία τους να γκρεμίζονται...

Το θετικό είναι ότι κάποιοι τυχεροί θα βολευτούν στις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς μιλάμε για επενδυτές που μόνο ως καλοπληρωτές φημίζονται έχοντας για σύνθημα το «δεν χρωστάμε πουθενά». Πιθανώς πάντως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα να είναι ο Χρήστος Κοντός, ο οποίος όταν ο Γκόντζος στο ξεκίνημα της ραδιοφωνικής συζήτησης τού είπε «Κοντέ δεν πιστεύω να με πήρες τηλέφωνο για τα χρωστούμενα του Derby», εκείνος απάντησε «όχι μωρέ, καλή καρδιά»
Keywords
Αναζητήσεις
kostas gkontzos, γκοντζος
Τυχαία Θέματα