Επιλεκτικές διώξεις

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα «τιτιβίσματα» του Γιάννη Αλαφούζου για ΚΕΔ, Σαρρή, παράγκα και ΑΕΚ.
Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο,
για τις δηλώσεις του για την διαιτησία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα όσα είπε για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Το πρώτο «τιτίβισμα» έγραφε:

«Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει. Ηθικά είμαστε νικητές. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλους τους τομείς. Θα βγουν στην επιφάνεια τεράστια σκάνδαλα και πιστεύω ότι θα ξετυλιχθεί σύντομα το κουβάρι. Για τη διαιτησία είναι ωραίο να κάνουμε σχόλια, αλλά απαγορεύεται. Πιστεύω όμως ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα ασκηθούν διώξεις σε ανώτατα στελέχη, για τα σκάνδαλα με τους «πίνακες διαιτησίας»

Αναφορικά με την ΑΕΚ είχε γράψει:

«Αν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από τη διαιτησία ΑΕΚ, θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι ο νικητής».

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Κάρμης έδωσε το «παρών» στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και αγόρευσε την απολογία του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα φέρεται πως είπε, σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικών ιστοσελίδων:

Κάρμης: «Τα είπε σε προσωπικό του λογαριασμό που απευθύνεται σε φίλους του. Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό».

Πρόεδρος δικαστηρίου: «Τον λογαριασμό αυτό τον βλέπουν όλοι».

Κάρμης: «Δεν είναι δήλωση στα ΜΜΕ. Είναι προσωπικές απόψεις. Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει η ΠΑΕ αντικειμενική ευθύνη. Αυτά που είπε δεν είναι δυσφημιστικά. Αυτά μας μάραναν; Ο κόσμος δεν θα πάει στο γήπεδο για το τιτίβισμα του Αλαφούζου και όχι επειδή ο Μπαλώκας παγίδευσε το πούλμαν και δέχτηκε μπουκάλια και επίθεση; Και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρότι του κάναμε καταγγελία δεν άσκησε δίωξη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνει επιλεκτικές διώξεις. Οταν ο Μαρινάκης είπε σκουπίδι τον Αλαφούζο δεν έκανε δίωξη. Υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας».

Πρόεδρος: «Να πάτε μέσα να του το πείτε».

Κάρμης: «Δεν είναι κακό να πιστεύει ο κύριος Αλαφούζος ότι αδικείται.. Και η Μπαρτσελόνα εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τη Μπάγερν. Τι θα κάνουυμε, θα κυνηγάμε όλη την Ευρώπη;».

Τέλος, για το θέμα της ΑΕΚ ο Κάρμης είπε:

«Εξέφρασε τη συμπάθεια του για την ΑΕΚ που περνάει μια δύσκολη κατάσταση».
Keywords
Τυχαία Θέματα