Εντιμάρ ή Τζαβέλλας για «αντι-Σπυρόπουλος»

Τον αντικαταστάτη του Νίκου Σπυρόπουλου ψάχνουν στον Παναθηναϊκό με τον Εντιμάρ της Ξάνθης και τον Τζαβέλλα να είναι οι προεξάρχουσες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Με δεδομένο ότι ο Νίκος Σπυρόπουλος δύσκολα θα δεχθεί την πρόταση 200.000 ευρώ που του πρότεινε η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ήδη κοιτάζει προς Ιταλία, στο Τριφύλλι ήδη ψάχνουν το νέο τους βασικό αριστερό οπισθοφύλακα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα
τα ενδεχόμενα και, όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay» ήδη εξετάζουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου Εντιμάρ, ο οποίος έπαιξε δανεικός στην Ξάνθη (25 ματς δύο γκολ), αλλά επειδή η ρήτρα του ήταν υψηλή γύρισε στη ρουμανική Κλουζ, όπου ανήκει έως το 2013.

Ο 26χρονος Εντιμάρ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και αν δεν μείνει ο Σπυρόπουλος, θα απασχολήσει σοβαρά.
Από την άλλη, ο Γιώργος Τζαβέλλας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «Πράσινων», με μοναδικό αγκάθι το υψηλό κασέ του (500.000 ευρώ). Ωστόσο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον έλληνα διεθνή και τον θεωρεί ιδανική περίπτωση για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας. Εντός της εβδομάδος αναμένονται οι εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα