Εκβιάζοντας τον Μακρόπουλο

Άρθρο εφημερίδας αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί αντικατάσταση του Αχιλλέα Μακρόπουλου. Οι λόγοι; 1) Να μην ενταθεί η ρήξη ενόψει της επιστροφής στη Λεωφόρο, 2) Να ανοίξει ο δρόμος για τη Διπλή Ανάπλαση!
Απίστευτα πράγματα ζει ο Παναθηναϊκός και τα πάντα -με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο- καταλήγουν στην «προδοσία» της Διπλής Ανάπλασης. Τα πάντα!

Διαβάζουμε στην εφημερίδα LIVE Sport
στο ρεπορτάζ… ΓΗΠΕΛ του Βασίλη Βέργη πως ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πως είναι αυτός που επιθυμεί την αντικατάσταση του Αχιλλέα Μακρόπουλου από την προεδρία του Ερασιτέχνη!

Και στη συνέχεια δικαιολογεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ!!!

Γράφει συγκεκριμένα:

«(...)Αυτοί που ξέρουν λένε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εκείνος που επιθυμεί την αντικατάσταση του προέδρου του Ερασιτέχνη γιατί με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο ήρθε αρκετές φορές σε ρήξη και ενόψει της μετακόμισης στη Λεωφόρο θεωρεί πως αυτή θα ενταθεί.

Μην ξεχνάμε πάντως ότι ο Αλαφούζος έχει τεθεί δημόσια υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Βοτανικό, έχει ήδη ψάξει το θέμα (κυρίως σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες χρηματοδότησης) και αν στην ηγετική καρέκλα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ καθίσει άνθρωπος που να συμφωνεί με το πρότζεκτ (και το υποστηρίξει) πολλά μπορεί να πάρουν το δρόμο τους(...)»
Πλήρης δικαίωση όσων έγραφε πριν λίγες ημέρες το GreenZone (διαβάστε εδώ)

Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, το άρθρο αναφέρεται σε έναν έμμεσο μεν, ξεκάθαρο δε, διπλό εκβιασμό. Έναν εκβιασμό που «πατάει» στο συναίσθημα του Αχιλλέα Μακρόπουλου, που ως γνωστόν πρόκειται για πρόσωπο που θα έδινε και τη ζωή του για το καλό του Παναθηναϊκού.

Από τη μία διαβάζουμε πως αν δεν αποχωρήσει ο άνθρωπος που κρατάει με νύχια και με δόντια όρθιο τον Ερασιτέχνη, τότε είναι πιθανόν να ενταθεί η ρήξη με την ΠΑΕ, ενόψει της επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο!

Από την άλλη, γράφει ο Βασίλης Βέργης πως αν αποχωρήσει ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, τότε ίσως ανοίξει ο δρόμος για τη Διπλή Ανάπλαση!!!

«Πολλά μπορεί να πάρουν το δρόμο τους»...

Χωρίς, προφανώς, να ενδιαφέρεται κανείς να απαντήσει στις πρόσφατες κατηγορίες του Ερασιτέχνη προς τον Δήμο, προς τη ΓΗΠΕΛ και προς το πρότζεκτ γενικότερα.Χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται αν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό (και για το ποδόσφαιρο και για τα ερασιτεχνικά τμήματα) βιωσιμότητα στο Βοτανικό. Χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται που τα ανταλλάγματα που παίρνει ο Ερασιτέχνης για να δώσει τη Λεωφόρο είναι αστεία και ΔΕΝ τον ικανοποιούν. Χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται που ο Παναθηναϊκός δίνει το γήπεδο - στολίδι στο κέντρο της Αθήνας σε οικόπεδο φιλέτο τεράστιας οικονομικής αξίας, για να μετακομίσει σε έναν σκουπιδότοπο.
Υ.Γ. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αντί να απαντήσει στη δήλωση του Αρη Βωβού («γκρεμίζεται σε πέντε χρόνια η Λεωφόρος»), προτίμησε, για τους λόγους του, να επιτεθεί στον Ανδρέα Βγενόπουλο και να αναφέρει την «καραμέλα της ΓΗΠΕΛ». Με λίγα λόγια επιτέθηκε εμμέσως ΚΑΙ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία Γ.Σ. της «Μάνας του Λόχου» (διαβάστε εδώ περισσότερα).
Keywords
Τυχαία Θέματα