Εκθέτουν τον Τζίγγερ, με διπλό αυτογκόλ!

Οι συμβάσεις που υπέγραψε και ο Πατέρας και η ονοματοδοσία της Marfin είναι το νέο ποίημα των «παπαγάλων» που τελικά τους εκθέτει ακόμα περισσότερο! Του Green Finger

Τρομερό αυτογκόλ των ανθρώπων που θέλουν να εμφανίζονται ως… περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Για να αποδείξουν ότι το γηπεδικό δεν είναι… καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζουν δύο γεγονότα, που τους εκθέτουν ακόμη περισσότερο!!!

Αναφέρονται, λοιπόν, στην υπογραφή της σύμβασης
μεταξύ της ΠΑΕ και του «Άκτωρα», της εταιρείας του Μπόμπολα, από τον Νικόλα Πατέρα, αλλά και το γεγονός ότι η Marfin είχε πλειοδοτήσει και είχε πάρει την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Σου λένε λοιπόν, με ύφος, ότι αυτά τα δύο γεγονότα φανερώνουν ότι το γηπεδικό δεν ήταν τοξικό!!!

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι απαντήσεις, είναι πιο εύκολες και από τις ερωτήσεις:

1) Το γεγονός ότι υπέγραψε ο Πατέρας, ως πρόεδρος της ΠΑΕ τη σύμβαση με τον «Άκτωρα» καταρχήν εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που έλεγε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες μόνο της ΓΗΠΕΛ και όχι της ΠΑΕ για το γηπεδικό! Και μόνο από το γεγονός ότι την σύμβαση την υπέγραψε και η ΠΑΕ, καταλαβαίνει κανείς ότι πρώτα και κύρια όσοι έχουν έννομο συμφέρον θα κυνηγήσουν την ΠΑΕ και όχι τη θυγατρική!

2) Επίσης το γεγονός ότι υπέγραψε ο Πατέρας τη σύμβαση με τον «Άκτωρα» δεν σημαίνει ότι γνώριζε και το περιεχόμενο της σύμβασης! Ακριβώς το ίδιο έχει ομολογήσει δημοσίως ότι έκανε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για λογαριασμό του Ερασιτέχνη!

Όλοι έκαναν το ίδιο λάθος. Θεώρησαν ότι η διοίκηση της ΓΗΠΕΛ, τα είχε καλώς καμωμένα!!!

3) Υπάρχει όμως και χειρότερο. Κρατηθείτε...

Στη σύμβαση που είχε υπογράψει ο Νικόλας Πατέρας δεν εμφανίζεται πουθενά η ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ, η οποία όπως ενημέρωσε η πρώην διοίκηση της ΓΗΠΕΛ θα πληρώσει η ΠΑΕ, εάν αποχωρήσει από το πρότζεκτ!!!

Καθίστε στην καρεκλίτσα σας αναπαυτικά. Και ξαναδιαβάστε το!

Στη σύμβαση που υπέγραψε ο Πατέρας δεν υπάρχει πουθενά η ρήτρα που πρέπει να πληρώσει σήμερα η ΠΑΕ, εάν φύγει από το πρότζεκτ!!! Δηλαδή η ρήτρα μπήκε στην μετά Πατέρα εποχή, αλλά αυτό είναι κάτι που ντρέπονται να το πουν!!! Γιατί άραγε;

Πάμε και στην ανάληψη της ονοματοδοσίας από την Marfin.

O Βγενόπουλος κατηγορείται από τους δήθεν… συνηγόρους του Βαρδινογιάννη, επειδή ανέλαβε την ονοματοδοσία.

Δεύτερο αυτογκόλ και μάλιστα χειρότερο από το πρώτο!

Τον Σεπτέμβριο του 2008 η Marfin κέρδισε τον διαγωνισμό και επί της ουσίας άνοιξε τον δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου. Δηλαδή για όσους δεν το αντιλαμβάνονται, ο Βγενόπουλος ΒΟΗΘΗΣΕ με όλες του τις δυνάμεις τον Παναθηναϊκό να χτίσει το γήπεδο!

Όταν δηλαδή όλοι οι άλλοι (Βαρδινογιάννης, Γιαννακόπουλος) δεν έκαναν πρόταση για τη ονοματοδοσία, ο Βγενόπουλος ήταν παρών!!!

Εννοείται, λοιπόν ότι θεωρούσε, όπως είναι και το λογικό και όπως πίστευαν όλοι οι Παναθηναϊκοί, ότι η ΓΗΠΕΛ είχε φροντίσει να κάνει όλες τις συμφωνίες προς όφελος του Παναθηναϊκού!

Δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό κανενός Παναθηναϊκού, ότι η ΓΗΠΕΛ θα τα είχε κάνει κουλουβάχατα και ότι ο Παναθηναϊκός αντί για γήπεδο, θα έμπλεκε σε αυτές τις καταστάσεις;

Θέλετε παραδείγματα για να γίνει πιο κατανοητό;

Ποιος φανταζόταν το 2008, ότι η ΠΑΕ θα ξόδευε 6,6 εκατ. ευρώ, για μακέτες και… λακούβες στον Βοτανικό και όταν έφτανε η ώρα της χρηματοδότησης, ο Βαγγέλης Σαμαράς θα έλεγε ότι ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ;Ποιος φανταζόταν το 2008, ότι όταν θα έβγαινε η άδεια κατασκευής του γηπέδου, η ΠΑΕ θα δεχόταν εξώδικο απαγόρευσης κατασκευής του γηπέδου από τον Βωβό, επειδή αυτός είχε προβλήματα με το Mall;Ποιος φανταζόταν το 2008, ότι όταν θα ερχόταν η ώρα οι μέτοχοι να χρηματοδοτήσουν το γήπεδο (όταν δεν βρέθηκε χρηματοδότης), ότι ο μεγαλομέτοχος και κύριος υπεύθυνος για το πρότζεκτ θα διέλυε την πολυμετοχικότητα, αφού θα έπρεπε να βάλει καμιά 60αρια εκατομμύρια;Ποιος θα φανταζόταν το 2008, ότι η ΓΗΠΕΛ θα έφτανε στο σημείο να πανηγυρίζει για ένα νομοσχέδιο (Μπιρμπίλη), που γκρέμιζε τη Λεωφόρο, χωρίς να έχει μπει πέτρα στον Βοτανικό;
Πραγματικά τέτοια ΑΥΤΟΓΚΟΛ δεν τα περιμέναμε. Τόσο αδιάβαστοι πιάστηκαν για μια ακόμη φορά…
Εκτός και εάν θεωρούν ότι όλοι όσοι τους ακούν είναι «Τσακολάγνοι», αφού κατά διαβολική σύμπτωση, όσοι ασπάζονται αυτά που λένε, ήταν λάτρεις του περίφημου μάνατζερ!!!

Οι υπόλοιποι όμως έχουν και μάτια και λογική…
Keywords
Τυχαία Θέματα