Ευχαριστεί PAO Abroad και Θύρα 13 UK η πυγμαχία

Η πυγμαχία του Παναθηναϊκού και ο προπονητής Άγγελος Χαρίσης ευχαριστούν το PAO Abroad που σε συνεργασία με τη Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου προσέφεραν στο τμήμα προπονητικό υλικό.

Το PAO Abroad συνεχίζει να προσφέρει τις βοήθειές του σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία
με τους οπαδούς του συνδέσμου της Θύρας 13 στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσέφεραν προπονητικό υλικό στην «πράσινη» πυγμαχία.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Τo τμήμα πυγμαχίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο προπονητής, Αγγελος Χαρίσης, ευχαριστούν τα παιδιά του Panathinaikos Supporters Abroad τα οποία σε συνεργασία με την Θύρα 13 UK πρόσφεραν στο τμήμα προπονητικό υλικό (γάντια, εμφανίσεις, κλπ).

Σε μια δύσκολη για όλη την κοινωνία εποχή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βάζουν τον Ερασιτέχνη πάνω απ’ όλους και απ’ όλα και προσφέρουν από το υστέρημά τους για να τον δουν ξανά Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».
Να υπενθυμίσουμε πως από τη σελίδα paoabroad.com μπορεί όποιος το επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια των παιδιών, δηλαδή εμμέσως τον Σύλλογο. Κάθε «χτύπημα» (click) στην ιστοσελίδα είναι από μόνο του χρήσιμο και αναγκαίο στο έργο των Panathinaikos Supporters Abroad.
Keywords
Τυχαία Θέματα