«Δεν πωλείται η Παιανία»!

Από το μετοχολογίο της ΠΑΕ μπορεί να φεύγουν οι Βαρδινογιάννηδες, εξακολουθούν όμως να «ελέγχουν» τον σύλλογο μέσω προσώπων, Βοτανικού και Παιανίας...
«Δεν πωλείται, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τιμή γι’ αυτό», είναι η απάντηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ερώτηση της πλευράς Αλαφούζου, όταν τους ρώτησε την τιμή πώλησης του προπονητικού κέντρου της Παιανίας. Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα LIVE SPORT.

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη πως οι Βαρδινογιάννηδες
μπορεί να φέρεται πως αποχώρησαν από το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως «ελέγχουν» ακόμα σε μεγάλο βαθμό και με διάφορους τρόπους το Σύλλογο. Είτε με πρόσωπα της επιρροής τους που βρίσκονται ακόμα «εντός», είτε με το προπονητήριο της ομάδας που είναι ιδιοκτησία τους, είτε φυσικά με τους χειρισμούς του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο γηπεδικό, οι οποίοι έμπλεξαν το Τριφύλλι σε έναν λαβύρινθο χωρίς έξοδο.

Φεύγουν από τον Παναθηναϊκό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διευκολύνουν το Σύλλογο, τις τύχες του οποίου είχαν για 33 χρόνια στα χέρια τους.

Όσον αφορά το γηπεδικό, ο Τζίγγερ έφυγε όπως ακριβώς επιθυμούσε, χωρίς να αναλάβει ούτε μία από τις πιθανές αγωγές εναντίον της ΠΑΕ.

Σχετικά με την Παιανία, η εφημερίδα LIVE SPORT αναφέρει πως οι Βαρδινογιάννηδες «ακολουθούν τις οδηγίες του Βαρδή, ο οποίος είχε πει ότι “πρέπει να φύγουν από την ΠΑΕ”, αλλά δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα για την Παιανία».
Keywords
Τυχαία Θέματα