Μπαϊράμι: «Τιμή για μένα ο Παναθηναϊκός»

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, ο Εμίρ Μπαϊράμι, βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα δηλώνοντας πως είναι τιμή του ο Παναθηναϊκός και πως όπου κι αν έπαιζε όλοι τον ήξεραν...

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού,
ο Εμίρ Μπαϊράμι, βγήκε από την αίθουσα των αφίξεων του Ελευθέριος Βενιζέλος, χαρούμενος που ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού.

Ο διεθνής Σουηδός, προέβη σε σύντομες, αλλά περιεκτικές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων:

«Πρώτα από όλα ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα η νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και από αύριο θα μπορώ να σας πω περισσότερα. Όμως είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και μακάρι όλα να πάνε καλά. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα είχα ακούσει για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ γνωστή ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τη γνωρίζουν και με όσους και αν έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα».

Για το αν έχει μιλήσει με άλλους παίκτες για τον Παναθηναϊκό, σχολίασε:

«Όπως σας είπα όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό και μου έχουν πει τα καλύτερα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ και θέλω πολύ να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό».

Ο σουηδός εξτρέμ, θα περάσει την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «πρασίνους», όντας προσωπική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις και ο Μπαϊράμι την Τρίτη (04/6) θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Keywords
Τυχαία Θέματα