Από «έργο αγάπης»... αλυσίδα στον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή στο καθεστώς ενοικίου στην Παιανία, και μάλιστα τσουχτερού, για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα! Μετά τις αρχικές φήμες περί μη συμφωνίας εξαιτίας… συνθημάτων, η οικογένεια απέδειξε την αγάπη της προς τον Παναθηναϊκό –για άλλη μία φορά- μισθώνοντας την Παιανία (ξανά), παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Έτσι η Παιανία από ένα «έργο αγάπης ΓΙΑ τον Παναθηναϊκό» (διαβάστε εδώ) φαίνεται πως πλέον είναι ένα έργο από το οποίο η οικογένεια έχει οικονομικά οφέλη ΑΠΟ τον Παναθηναϊκό.

Τα
παραπάνω, βέβαια, έχουν βάση εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου που ανέδειξαν την είδηση.

Στα πλαίσια της διαφάνειας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να ενημερώσει τους φίλους του Τριφυλλιού πόσο είναι το «σημαντικό ποσό» με το οποία θα νοικιάζει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας, ποιος θα πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα και πόσα είναι αυτά (στη συνέντευξή του στη Θύρα 13 ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε περίπου 1 εκατ. ευρώ αν συνυπολογίσουμε τους μισθούς προσωπικού) και ποιος θα πληρώνει την εφορία.

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να γίνει η σύγκριση του συνολικού κόστους των εγκαταστάσεων με το συνολικό μπάτζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η είδηση πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε και έλυσε το ζήτημα της Παιανίας, έστω και με τσουχτερά ενοίκια, είναι θετική, καθώς φέρεται πως θα μετρήσει σημαντικά στην εκδίκαση της έφεσης για την αδειοδότηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα