Αιχμές Αντωνιάδη προς Τζίγγερ, Συμμαχία, ιατρικό τιμ

Μύδρους εξαπέλυσε ο Αντώνης Αντωνιάδης προς πολλές κατευθύνσεις. Γήπεδο και χρήματα θα είχε ο Παναθηναϊκός αν συνεχιζόταν η πολυμετοχικότητα, υπογράμμισε ο «ψηλός».
«Αν συνεχιζόταν η πολυμετοχικότητα για 2-3 χρόνια σήμερα θα είχαμε χρήματα και γήπεδο», είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε πως ο λόγος που χρεοκόπησε ο Παναθηναϊκός είναι πως «κάποιοι άνθρωποι δεν
έβαλαν λεφτά», φωτογραφίζοντας σαφέστατα τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο «ψηλός», ακόμα, πρόσθεσε πως η Παναθηναϊκή Συμμαχία απέτυχε, από τη στιγμή που στις εκλογές της δεν πήγε να ψηφίσει ούτε το 1/3 των μελών. Τόνισε ακόμα, πως αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να στηρίξει τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τότε πρέπει να προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Βόμβες εξαπέλυσε ο Αντώνης Αντωνιάδης ακόμα και για το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, αφού αναρωτήθηκε γιατί καθυστέρησε τόσο η εγχείρηση του Σεμπάστιαν Λέτο.

Σχετικά με την περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο παλαίμαχος άσσος τόνισε πως τον δικαιολογεί που δεν προπονείται, ακόμα και αν δεν έχει πρόβλημα, από τη στιγμή που παραμένει απλήρωτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον Sentra Fm:

«Βλέποντας την εικόνα του Παναθηναϊκού, είχα την αγωνία ότι αυτή η εικόνα της ομάδας δεν οδηγεί πουθενά. Δεν θα χρεωθούμε εμείς όμως την απομάκρυνση του Φερέιρα. Δεν είπαμε να μείνει ή να φύγει. Στόχος μας ήταν να τον βοηθήσουμε».

Για την αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού:

«Με αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα υπάρχει νέα αύρα και οι παίχτες θέλουν να δείξουν στον καινούργιο τους προπονητή τι αξίζουν. Είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στους παίκτες για το αν μένει ή δεν μένει ο προπονητής και ο τρόπος που απομακρύνθηκαν από την ομάδα ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης δημιούργησαν άγχος και στρες στους ποδοσφαιριστές για το τι μας περιμένει αύριο».

Για την αποχώρηση των Καραγκούνη, Κατσουράνη:

«Οι αποχωρήσεις του Καραγκούνη και του Κατσουράνη λειτούργησαν αρνητικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσει θετικά η απόφαση να φύγουν δύο παίκτες της εθνικής ομάδας. Ο Κατσουράνης αγωνιστικά μπορεί να μην μας άφηνε ευχαριστημένους με την απόδοσή του, αλλά ο τρόπος που απομακρύνθηκε ένας παίκτης με τέτοια πορεία δημιουργεί πρόβλημα στους «μικρούς».

Για τον Σισόκο και την εμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΟΚ:

Ο Σισοκό φαίνεται να είναι μία κλάση πάνω από όλους. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποιότητα. Όταν τον αφήνεις ελεύθερο στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να του λες 'μάρκαρε', τότε δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Όπως είδαμε, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον ΠΑΟΚ σε κάθε του ενέργεια».

Για τον Φερέιρα:

«Είχε χάσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Τους άφηνε εκτός 18αδας και στο επόμενο παιχνίδι τους έβαζε στο βασικό σχήμα και αντίστροφα. Έφυγε να πάει στην ευχή... Ας μιλήσουμε τώρα για την ομάδα».

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό:

Keywords
Τυχαία Θέματα