Αυτό είναι το δίλημμα: Πρώην συνδεσμίτης ή δικηγόρος του ΟΣΦΠ;

Θυμηθείτε στο GreenZone το κατακόκκινο παρελθόν του Γιώργου Σαρρή και του Βασίλη Γκαγκάτση...
Σκύλα ή Χάρυβδη; Οπαδός συνδεσμίτης του Ολυμπιακού (Σαρρής) ή δικηγόρος των Πειραιωτών σε σκάνδαλα και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ τα χρόνια της «σκληρής» Παράγκας (Γκαγκάτσης); Απαγχονισμός ή αποκεφαλισμός;

Δεν υπάρχει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιχειρείται ο απόλυτος έλεγχος κάθε ποδοσφαιρικής (υποτίθεται) ανεξάρτητης Αρχής από
μία συγκεκριμένη και μόνο ομάδα και από τον πρόεδρό της. Επικρατεί η επίδειξη ισχύος σε βαθμό που ο αγανακτισμένος φίλαθλος παύει να ενοχλείται, αδρανεί και αηδιασμένος απομακρύνεται από τον χώρο.

Επικρατεί η διαφθορά, η βρωμιά που ξεκινάει από τα θεσμικά όργανα. Από τη Σούπερ Λίγκα του Μώραλη, από την ΚΕΔ του Δούρου και μέχρι πρόσφατα και του Σαρρή και από την ΕΠΟ την οποία θα ελέγχει πλέον είτε ο Σαρρής είτε ο Γκαγκάτσης.

Μετά τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του Γιώργου Σαρρή (που όλοι γνώριζαν, αλλά έκαναν τους... Κινέζους προφανώς για να προλάβει τις... εξυπηρετήσεις) επισημοποιήθηκε και η έτερη υποψηφιότητα. Του Βασίλη Γκαγκάτση.

Για τον δεύτερο πάνω κάτω γνωρίζουμε τα περισσότερα. Δηλαδή ότι ήταν το πρόσωπο που -μέχρι να εμφανιστεί ο Νικόλας Πατέρας- ήταν χωμένος στις περισσότερες πονηριές του ποδοσφαίρου, πρόεδρος της ΕΠΟ τα χρόνια της σκληρής Παράγκας. Είναι το πρόσωπο που οφείλει σε μεγάλο ποσοστό ο ΟΣΦΠ τον τίτλο στα χαρτιά με την περίφημη υπόθεση Βάλνερ, καθώς έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να δικαιωθεί στα δικαστήρια η ομάδα του Πειραιά (μέχρι και ανεξήγητες καθυστερήσεις απλών μεταφράσεων). Είναι συνάμα ο δικηγόρος που έχει βγάλει... λάδι σε αρκετές περιπτώσεις τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του, όπως τον Γιάννη Μώραλη για δηλώσεις κατά της διαιτησίας ή τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το... «έγκλημα κατά της Ελλάδας».

Για τον Γιώργο Σαρρή τι να πρωτογράψουμε;

Πρώτα απ' όλα μην ξεχνάμε πως είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει. Είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ που έχει προκαλέσει κατ' επανάληψη τον Παναθηναϊκό με δηλώσεις του, είναι ο υπεύθυνος της περυσινής ντροπιαστικής ιστορίας με τον Φερέιρα να καταλήγει στα δικαστήρια επειδή έλεγε απλώς αλήθειες, είναι ο πρόεδρος που ποτέ δεν ασχολήθηκε ως όφειλε με τον προπηλακισμό του διαιτητή Κωνσταντινέα από τους Πάντελιτς, Μανιάτη, Τοροσίδη, Θεοδωρίδη, Μητρόπουλο (δείτε εδώ περισσότερα).

Υπάρχουν όμως και χειρότερα.

«Ο Σαρρής και ο Δούρος τοποθετήθηκαν από τον Πιλάβιο στις θέσεις που κατέχουν σήμερα ύστερα από εντολή του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού», αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Πώς και επέλεξε τον Σαρρή ο Μαρινάκης μπορεί να αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση είναι εύκολη. Διαβάστε και θα λυθεί κάθε απορία:

«Το μεγαλύτερο προσόν του Σαρρή είναι ότι από νεαρή ηλικία ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού στο νησί (Χίος) και από τα ιδρυτικά στελέχη του τοπικού συνδέσμου»!
Αποκαλύπτει ακόμα η συγκεκριμένη εφημερίδ
Keywords
Τυχαία Θέματα