Xwris Boumsong me Tottenham

Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα υποδεχθεί την Τότεναμ ο Παναθηναϊκός, με τον γάλλο αμυντικό να τίθεται εκτός μάχης για τον αγώνα του Εuropa League...
νέα δεν ήταν ευχάριστα σήμερα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ δε θα καταφέρει τελικώς να αγωνιστεί
την Πέμπτη εναντίον της Τότεναμ, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο γάλλος αμυντικός έκανε και τη Δευτέρα θεραπεία και όπως έλεγε και ο ίδιος από χθες, δε θα προλάβει να αγωνιστεί στο σπουδαίο παιχνίδι εναντίον των Άγγλων. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί του κορυφαίου στόπερ του σε ένα κρισιμότατο ματς, τόσο από αγωνιστικής απόψεως, όσο και από πρεστίζ.

Από την άλλη πλευρά, ο Βελάσκες έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης και έδειξε ότι μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο βενεζουελάνος αμυντικός ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και έπειτα προπονήθηκε ατομικά.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στην Παιανία, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Πέραν των πιο πάνω περιπτώσεων, ο Σπυρόπουλος απουσίαζε λόγω ίωσης, αλλά ούτως η άλλως είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Τότεναμ, καθώς είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του ματς εναντίον της Μάριμπορ.

Τέλος, ο τραυματισμός του Κουίνσι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν σοβαρός και αύριο, Τρίτη. θα μπει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα