Kορυφαία ελληνική ομάδα στον κόσμο o Panathinaikos!

Τριακοστός έβδομος στον κόσμο είναι ο Panathinaikos σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου!
Τι κι αν ο ΟΣΦΠ έκανε… πορεία μέχρι τους 16 του Europa League και αντί για Βουκουρέστη βρέθηκε στη... Βουκουρεστίου! Τι κι αν με πρωταθλήματα-μαϊμού έχει υπερπολλαπλάσιες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό να τον ξεπεράσει στην Ευρώπη.
Αυτά που έχει κάνει ο Panathinaikos δεν σβήνουν εύκολα και η IFFHS τον έχει ψηλότερα από όλες τις ελληνικές ομάδας στη λίστα των καλύτερων του κόσμου!

Η IFFHS ανακοίνωσε τις 1000 κορυφαίες ομάδες στον κόσμο για τον 21ο αιώνα. Ο Παναθηναϊκός του Γουέμπλεϊ, των 3 ημιτελικών και των 7 προημιτελικών είναι η 37η ομάδα στον κόσμο με 1622 βαθμούς.

Ο ΟΣΦΠ των σκανδάλων, της παράγκας 1 και της παράγκας 2, των πρωταθλημάτων στα χαρτιά, η ομάδα που κάθε χρόνο έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει διεθνώς, βρίσκεται στην 43η θέση με 1570,5 βαθμούς. Η ΑΕΚ κατετάγη 63η ομάδα στον κόσμο με 1407,5 πόντους.

Αντίστοιχα είναι τα αποτελέσματα και στη λίστα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι 30ος, ο ΟΣΦΠ 36ος, η ΑΕΚ 46η και ο ΠΑΟΚ 80ος.
Keywords
Τυχαία Θέματα