Κάλεσμα από την αρχηγό

Η Ξανθή Μυλωνά ζητά τη στήριξη του κόσμου στο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή, καθώς κάθε παιχνίδι από δω και στο εξής θα είναι τελικός...

Στην προτελευταία στροφή του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο, 15/12, τον Ηρακλή στις 14:00 στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι «πράσινες», στο δεύτερο παιχνίδι με προπονητή τον Γιώργο Ρούση,
θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Ξανθή Μυλωνά, η οποία θα αγωνιστεί πρώτη φορά εντός έδρας με το τριφύλλι στην καρδιά, έκανε έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το κλειστό της Κυψέλης:

«Για εμάς κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι τελικός. Θέλουμε –όπως κάθε φορά- και το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή τον κόσμο δίπλα μας να μας δώσει δύναμη και ενέργεια. Η δυνατή έδρα παίζει μεγάλο παράγοντα και εμείς θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι για να μαζέψουμε βαθμούς και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Προσκλήσεις για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Στην είσοδο του κλειστού της Κυψέλης θα διατίθενται και προσκλήσεις για
τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 21.00 στην ταβέρνα «Το στέκι του Ανδρέα».

Η τιμή της πρόκλησης ανά άτομο είναι 25 Ευρώ και από την Τρίτη (4/12) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν από τα Γραφεία του Ερασιτέχνη (Κόνιαρη 45, 3ος Όροφος) από τις 10.00-13.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα