Autoanakoinwthhke o Armstrong

Με το σχετικό «τιτίβισμα», ο Χίλτον Άρμστρονγκ ανακοίνωσε πως την επόμενη περίοδο θα είναι παίχτης του Παναθηναϊκού.
Ο Χίλτον Άρμστρονγκ, μέσω του λογαριασμού που διαθέτει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο αμερικανός σέντερ έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο «twitter» επακριβώς: «Good Morning everyone. Just wanted to share some good news. I will be plays for Panathinaikos,
a Great team in Greece!» (δηλ.«Καλημέρα σε όλους. Ήθελα μόνο να μοιραστώ κάποια καλά νέα. Θα παίζω για τον Παναθηναϊκό, μία σπουδαία ομάδα στην Ελλάδα!»).

Ο αθλητής είχε επαφές τις τελευταίες ημέρες με το Τριφύλλι, ενώ παράλληλα προπονείτο με τους Νετς, στους οποίους είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο 27χρονος σέντερ αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο με τη φανέλα της Βιλερμπάν, ενώ επί σειρά ετών αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Χόρνετς, Σακραμέντο Κίνγκς, Χιούστον Ρόκετς, Ουάσιγκτον Ουίζαρντς και Ατλάντα Χοκς. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της σαιζόν είχε 11,1 πόντους και 7,2 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Γιούροκαπ είχε 11 πόντους και 5.5 ριμπάουντ.

Ο αμερικανός σέντερ θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Παναθηναϊκού στη γραμμή των σέντερ, μαζί με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα υπολείπεται μόνον μία θέση στο ρόστερ του Τριφυλλιού, αυτή του τεσσαριού, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης.
Keywords
Τυχαία Θέματα