AMK; Anarmodia h PAE!

Ενδιαφέρεστε να επενδύσετε; Μπείτε στην ιστοσελίδα μας! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε εγγράφως στην επιστολή του πρίγκιπα (;;;) Φέιζαλ, δήλωσε αναρμόδια να τον πληροφορήσει για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου και τον παρέπεμψε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Η πλευρά του πρίγκιπα (;;;) Φέιζαλ ήθελε να πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες για την Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ και τί ισχύει τελικώς, ώστε να προχωρήσει στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
απάντησε εγγράφως στην επιστολή της πλευράς του Σαουδάραβα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημείωσε πως θα εκδοθεί προσεχώς ενημερωτικό δελτίο για να είναι νομότυπη η Α.Μ.Κ. της εταιρίας και δήλωσε αναρμόδια για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Επίσης, παραπέμπει τον Σαουδάραβα επενδυτή στην ιστοσελίδα του συλλόγου από όπου θα ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες σχετικά με την Α.Μ.Κ., όπως ο υπόλοιπος κόσμος.

Με ερασιτεχνικούς χειρισμούς οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν κάθε πιθανό ενδιαφέρον για επένδυση στην ομάδα, αφού η ίδια η ΠΑΕ δηλώνει αναρμόδια για τα θέματα της ΠΑΕ! Χωρίς καμία εξήγηση δεν έχει εκδοθεί ακόμα το ενημερωτικό δελτίο, ούτως ώστε να αποτυπωθούν οι αξιώσεις όλων των εμπλεκομένων στο θέμα του Βοτανικού και να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να καταθέσουν την προσφορά τους. Αναρμόδια λοιπόν η ΠΑΕ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αναρμόδια για πιθανολογούμενο ενδιαφέρον επένδυσης 15 εκ. ευρώ, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να υπογράψει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός και η οριστικοποίηση του ρόστερ της επόμενης σαιζόν. Και όλα τα ανωτέρω, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιο ποσό θα διαθέσει ο Γ. Αλαφούζος και το Σωματείο του στην Α.Μ.Κ. και τί γίνεται με το δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων!
Keywords
Τυχαία Θέματα