Τα καλά νέα για την ταινία του James Bond - Skyfall

Σας έχω νέα πάρα πολύ καλά για την καινούρια ταινία James Bond. Μπορεί το soundtrack του Skyfall με την Adele στα φωνητικά να μην έπιασε ακόμα κορυφή στα βρετανικά charts, αλλά η ταινία μάλλον θα κάνει πάταγο στο box office, δικαιώνοντας την επιμονή των παραγωγών να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βγει στην
μεγάλη οθόνη.
Έγινε μία δοκιμαστική προβολή της ταινίας σε επιλεγμένο κοινό, το οποίο απ’ότι φαίνεται έμεινε όχι απλά ενθουσιασμένο, αλλά πραγματικά συνεπαρμένο με την 23η κατά σειρά ταινία του Βρετανού μυστικού πράκτορα.
Διάσημοι celebrities, ρεπόρτερ από μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες διεθνούς κύρους και βεληνεκούς το βαθμολόγησαν ακόμα και με 4 στα 5 αστέρια, ενώ δηλώνουν ότι ο σκηνοθέτης Sam Mendes έχει πετύχει κάτι μοναδικό, δίνοντας βάθος σε μία σειρά ταινιών που κατά γενική ομολογία, ήταν συνήθως επιφανειακές, ενώ το Skyfall μπορεί να συγκριθεί κατά τα λεγόμενά τους με τον Batman του Christofer Nolan.
Ο Sam Mendes να σας πω είναι ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης του American Beauty, ενώ το Skyfall αναμένεται να είναι από τις πιο μεγάλες σε διάρκεια James Bond ταινίες, φτάνοντας αισίως τα 142 λεπτά και μόνο το Quantum of Solace το ξεπερνά, με διάρκεια 144 λεπτά!
Κάτι τελευταίο που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο Daniel Craig, ο ηθοποιός που πολλοί αμφισβήτησαν όταν συνδέθηκε το όνομά του με τον 007, πήρε τις καλυτερότερες των κριτικών για την ερμηνεία του στο Skyfall.
Άντε λοιπόν να έρθει ο Νοέμβριος, για να τρέξουμε όλοι στις σκοτεινές αίθουσες!
Της Αθανασίας Αντωνοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα