Συνέντευξη με τον Δήμο Αναστασιάδη: Η επιστροφή

Ο Δήμος Αναστασιάδης επέστρεψε δυναμικά μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Σίγουρα θα τον είδατε σε ρόλο coach δίπλα στον Μιχάλη από τους Stavento. Τον ακούτε και στα ραδιόφωνα με τη ρομαντική μπαλάντα «Μείνε δίπλα μου» σε μουσική δική του και στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Φιλική συμβουλή, δείτε και το βίντεο κλιπ για να αντικρύσετε έναν Δήμο πιο αποκαλυπτικό από ποτέ (σε ευχαριστούμε Κωνσταντίνε Ρήγο)!
Με τόσες αλλαγές στη ζωή του πώς μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία να τον συναντήσουμε να φύγει ανεκμετάλλευτη;

Συνέντευξη
Κατερίνα Ευσταθιάδου

Μείνε δίπλα μου, σε χρειάζομαι
τώρα που η στροφή γίνεται γκρεμός
μείνε δίπλα μου να σε νοιάζομαι
και η καταστροφή δίπλα σου είναι αλλιώς
Στα δύσκολα ο έρωτας μπορεί να είναι το καλύτερο στήριγμα... αντέχει όμως;

Αν δεν αντέχει ο έρωτας, τότε τι μπορεί; Ο έρωτας συνδυάζει πολλά συναισθήματα και σου δίνει πολλή δύναμη που δεν ήξερες ότι είχες. Ίσως και να είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σε βγάλει από μια καταστροφή...

Στο νέο σου βίντεο κλιπ ο Κωνσταντίνος Ρήγος έβαλε τον πιο αισθησιακό εαυτό σου. Δε θυμάμαι να σε έχουμε ξαναδεί έτσι. Πώς τα περάσατε στα γυρίσματα;

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος διαχειρίστηκε στο βίντεο κλιπ του «Μείνε Δίπλα Μου» δυο δυνατά συναισθήματα: Τη μοναξιά και τον έρωτα. Το κοινό σημείο και στα δύο είναι ότι αφήνεσαι, παρασύρεσαι -από τη μια στην καταστροφή και από την άλλη στον άνθρωπο που αγαπάς. Επειδή τον Κωνσταντίνο τον ξέρω χρόνια και έχουμε δουλέψει πολύ μαζί, αισθάνομαι πάντα άνετα σε ότι κι αν μου ζητάει το σενάριο. Δεν είμαι σίγουρος αν θα τα κατάφερνα με κάποιον άλλο σκηνοθέτη.

Πρόσφατα υπηρέτησες τη μαμά πατρίδα. Δεν τα πάμε καλά εμείς οι γυναίκες με τις φανταροσυζητήσεις αλλά πεθαίνω να μάθω πώς σε αντιμετώπισαν οι υπόλοιποι φαντάροι αλλά και οι ανώτεροί σου.

Μέσα στο στρατό γνωρίζεις και αντιμετωπίζεις όλων των ειδών τους ανθρώπους. Υπήρξε και καλή αντιμετώπιση από τους περισσότερους, αλλά και πολύ κακή συμπεριφορά από κάποιους, ευτυχώς λίγους, που έβγαλαν απωθημένα τους χωρίς λόγο. Αυτό, όμως, που έμαθα είναι να μπορώ να καταλαβαίνω εγώ τους ανθρώπους γύρω μου, γιατί κανένας δεν ίδιος. Και να τους συμπεριφέρομαι ανάλογα.

Πότε αναμένεται η νέα σου δισκογραφική δουλειά και τι να περιμένουμε περίπου;

Μέσα στον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η καινούργια μου δισκογραφική δουλειά από την Cobalt Music, που θα περιέχει φυσικά το «Μείνε Δίπλα Μου» και άλλα τραγούδια που έχω ήδη από τώρα αγαπήσει, θεωρώντας ότι θα είναι το καλύτερό μου άλμπουμ μέχρι τώρα!

Σε βλέπουμε στο ελληνικό The Voice ως σύβουλο coach στο πλευρό του Μιχάλη Κουινέλη. Πώς προέκυψε αυτό;

Είναι κάτι που μου ζήτησε ο Μιχάλης (Stavento) και επειδή είναι φίλος μου και μου αρέσει να δουλεύουμε μαζί, θέλησα με χαρά να βοηθήσω. Είναι επίσης μια εμπειρία, να συναναστρέφεσαι με νέους τραγουδιστές, που είναι πολύ ευχάριστη γιατί έχεις κι εσύ πράγματα να πάρεις.

Έχοντας πάρει κι εσύ μέρος παλιότερα σε talent show πώς σου φάνηκε το όλο concept του the voice;

Είναι ένας τρόπος να δείξει κάποιος την φωνή του, αν αξίζει κάτι, και σίγουρα λίγο από τον χαρακτήρα του, που κι αυτό έχει σημασία. Με βάση, όμως, και τη δική μου εμπειρία, δεν πιστεύω ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε ένα παιχνίδι.

Εκτός από το the Voice, που αλλού μπορούμε να σε βρούμε αυτήν την περίοδο;

Έχω αποφασίσει φέτος με το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας να μην εμφανίζομαι μόνιμα σε έναν χώρο αλλά να κάνω συναυλίες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Με ενθουσιάζει πιο πολύ αυτή η ελευθερία κινήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα