Οι νέες Ταινίες της Εβδομάδας 26/2 - 4/3



Γράφει ο Θοδωρής Χρυσομαλλίδης

Τέσσερις νέες ταινίες σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα να παρακολουθήσεις:

Cake
Η Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, αλλά όχι για Όσκαρ κάτι που συζητήθηκε πολύ, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Φοβισμένη, ευαίσθητη και συναισθηματικά κενή, η πικρόχολη Κλερ (Άνιστον) έχει καταφέρει να τους απομακρύνει όλους από τη ζωή
της και περνάει τις μέρες της απομονωμένη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Παρατημένη από τον άντρα της, παρακολουθεί κάποιες συναντήσεις μίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Όταν όμως μαθαίνει για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από το γκρουπ, αρχίζει σταδιακά να συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία, βλέποντας πλέον τη ζωή με διαφορετικό μάτι… Η ταινία απέσπασε πολύ καλές κριτικές!

Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα
Ο Τζουντ Λο επιστρέφει σε ένα περιπετειώδες θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ Κέβιν Μακντόναλντ. Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει, στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας, ένα υποβρύχιο, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό.

John Wick
Ο Τζον Γουίκ είναι ένας πρώην εκτελεστής ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση από τη Ρωσική μαφία, με στόχο να αφανίσει τους γκάνγκστερ που του στέρησαν τα πάντα. Μια ιστορία εκδίκησης και εξιλέωσης, σε μία φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.
Αρκούδες
Οι ευαισθητοποιημένοι ως προς το περιβάλλον και τη φύση θα λατρέψουν τις Αρκούδες ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που έχει ως επίκεντρο μια οικογένεια αρκούδων από την Αλάσκα. Θα παρακολουθήσουμε με έναν συναρπαστικό τρόπο πώς τα μικρά αρκουδάκια παίρνουν τα πιο σημαντικά μαθήματα που θα τους χρησιμεύσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Μην Ξεχνάτε παίζονται ακόμη50 Αποχρώσεις του ΓκριKingsmanΤο Πεπρωμένο της Jupiter Αλλά και οι Οσκαρικές ταινίες: BirdmanΧωρίς ΜέτροΗ θεωρία των πάντωνΤο παιχνίδι της μίμησηςΕλεύθερος Σκοπευτής
Keywords
Τυχαία Θέματα