Οι νέες Ταινίες της Εβδομάδας 19/2 - 25/2

Γράδει ο Θοδωρής Χρυσομαλλίδης

Καλά η αναμενόμενη από τους περισσότερους τουλάχιστον αναγνώστες ταινία, 50 αποχρώσεις του γκρι συνεχίζεται να προβάλετε στις μεγάλες αίθουσες καταγράφοντας ρεκόρ πωλήσεων και βάζοντας ψηλά τον πήχη για να βρεθεί η ταινία ίσως και στις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών!
1) 50 shades of Grey
Στην ταινία η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από
τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Η έλξη είναι δεδομένη από την πρώτη στιγμή. Εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Ξεκινά μια παθιασμένη σχέση με πολύ σεξ, μαστίγιο, μάσκες, χειροπέδες και πολλά θα μπορούσες να τα περιγράψεις και σαδιστικά κόλπα! Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα...
2) American Sniper
Ο ελεύθερος σκοπευτής Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός σκοπευτής στην ιστορία των ΗΠΑ. Η ιστορία του έρχεται στην μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα όταν το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”. Όμως δεν τα πάει και τόσο καλά με την οικογένειά του ούτε όμως μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα του πολέμου. Για τον εχθρό είναι νούμερο ένα στόχος.

3) Kingsman
Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον, η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

4) Μπομπ Σφουγγαρακης έξω από τα νερά του
Γιατί απλά ο Μπομπ Σφουγγαράκης είναι αξέχαστος... Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του, έρχονται για να μας διασκεδάσουν στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα