Όχι άλλη #exetastiki

Είναι η εποχή του χρόνου που δεν σε χωρά το σπίτι.

Που τα βιβλία έχουν αρχίσει να σχηματίζουν στοίβες που φτάνουν το ταβάνι, και που η μνήμη σου συγκρατεί πιο εύκολα το όνομα της απόχρωσης του μαλλιού του Ξηρού, παρά των αράδων που θα συνδράμουν στο να περάσεις ένα γ@αμημένο μάθημα.

Γι αυτό είναι ώρα να τα ακούσουν αυτοί που πρέπει.

Όχι αλλες αλλαγές στην ύλη τελευταία στιγμή.

Καλά ρε ασυναίσθητε άνθρωπε, τι με έχεις να διαβάζω 2 μέρες το πιο ακατανόητο κομμάτι της ζωής μου για τις σεξουαλικές
συνήθειες των αλμπίνων γκέι μαϊμούδων στο Τζιμπουτί αν δεν το βάλεις στην εξέταση;

Γιατί να κάψω τόσα εγκεφαλικά κύτταρα για πληροφορίες που δεν θα μου χρειαστούν ποτέ;

Όχι άλλες κοπέλες/αγόρια που ψάχνουν γκόμενους-ες σε βιβλιοθήκες.

Σοβαρά τώρα κορίτσια και αγόρια. Θες να πιστέψω ότι έβαλες τοπάκι που κάνει το στήθος να προηγείται του υπόλοιπου σώματος 1-2 δευτερόλεπτα και κολάν/τζιν που διαγράφει το (ανύπαρκτο σε πολλές περιπτώσεις) εσώρουχο σου και 2-3 κιλά μεικ-απ και ήρθες σε βιβλιοθήκη για διάβασμα; Ή εσύ ρε τύπε περίεργε που μου έρχεσαι με το αμάνικο Γενάρη μήνα και τα μούσκουλα απέξω και περισσότερη ώρα το μάτι σου γυρίζει ραντάρ, και ανάθεμα και αν έχεις διαβάσει καθόλου Θερμοδυναμική; Ήρθες σίγουρα για να συγκεντρωθείς;

Όχι άλλα 4.

Ο μαγικός αριθμός. Πλην 1. Το 4 είναι ο βαθμός που θα κυνηγά πάντα όσους τον αποκτήσουν. Είναι το Ιερό Δισκοπότηρο βουτηγμένο στα σκατά, αυτό που σχεδόν ακούμπησες αλλά δεν κατάφερες να γραπώσεις. Αν είναι να με κόψεις, βάλε μου 1. Άντε 2. Αλλά όχι 4. Με καταστρέφεις ψυχολογικά, άσε που μου δίνεις να καταλάβω ότι χρειαζόμουν ελάχιστο παραπάνω διάβασμα για να περάσω, πράγμα που δεν ισχύει, με αποτέλεσμα να κοπώ και το Σεπτέμβρη. 4 να είναι οι ώρες σου. Αϊ σιχτίρ.

Όχι άλλα «τσακάλια» επιτηρητές.

Δεν ξέρω εσάς πώς είναι οι επιτηρητές. Εμάς όμως δεν χαρίζουν κάστανο. Αλλαγές θέσεων, συνεχείς παρατηρήσεις, και γενικά απαγορεύεται να ξυστείς, αν πρώτα δεν αποδείξεις ότι δεν είναι ένα άκρως εφαρμόσιμος τρόπος να αντιγράψεις. Ο υπερβάλλων ζήλος που δείχνουν μου είναι ακατανόητος ομολογώ.

Και τέλος λόγω προσωπικής εμπειρίας.

ΟΧΙ άλλα μαθήματα ΝΩΡΙΣ το πρωί!!

Εσύ εκεί, τζιμάνι του χαρτομανιού που έχεις μπροστά σου, γιατί δεν κοιτάς πρώτα τί μάθημα πας και βάζεις 8 το πρωί για εξέταση? Και άντε καλά, προσπερνάω το θέμα ότι πρέπει να γράφω για νεράιδες, μαγικά ξίφη και δράκους πριν πιώ καφέ, καλά ρε άνθρωπε, 8 το πρωί;;; Πάς με τα καλά σου; Δηλαδή το βράδυ πρέπει να κοιμηθώ με τα μωρά, για να ξυπνήσω με τις κότες; Με ρωτάς εμένα αν έχω όρεξη να τα πιώ με τους κολλητούς, να γυρίσω λίγο αργά σπίτι; Να το πάρω όλο σερί; Δε φοβάσαι δηλαδή ότι θα καταλήξω αντί να γράφω για δράκους, να τους βλέπω να πετάνε μπροστά μου;

Αίσχος και ψόφος!
Keywords
Τυχαία Θέματα