Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, απαντάει σε ρατσιστικό tweet του Νίκου Νικολόπουλου

Σάλλο και αρκετά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση του Νίκου Νικολόπουλου στο Twitter με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου που δέχθηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας ανήρτησε χθες το παρακάτω tweet, στρεφόμενος κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!

— Νίκος Νικολόπουλος (@NikNikolopoulos) August 27, 2014
Το συγκεκριμένο tweet, όπως φαίνεται, έφθασε ως το Λουξεμβρούργο και τον ίδιο Ξαβιέ Μπετέλ ο οποιός μάλιστα απάντησε στον Ελληνα βουλευτή το πρακάτω:

@NikNikolopoulos hello, i heard your want to tell me something, but i dont speak greek. Sorry

— Bettel Xavier (@Xavier_Bettel) August 28, 2014 Ο Νικολόπουλος, παρά τη γενική κατακραυγή, επανήλθε σήμερα με νέο tweet:

Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ

— Νίκος Νικολόπουλος (@NikNikolopoulos) August 28, 2014 Η πρόταση γάμου στον Ξαβιέ Μπετέλ

Πριν από μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί.

Ο Ξαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και κατόπιν, από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ. Οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί, σε ανεπίσημες και επίσημες εκδηλώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα