Νέα καμπάνια από την Intimissimi

Η νέα καμπάνια της Intimissimi για το Φθινόπωρο γυρίστηκε στο μαγευτικό περιβάλλον του ιταλικού δάσους με πρωταγωνίστρια τη νέα μούσα, Tamara Lazic. Οι εικόνες αποπνέουν μια έντονη αισθησιακότητα αλλά και την υποβλητική διάθεση για αποπλάνηση που αντιπροσωπεύει το νέο sexy mood της Intimissimi.
Τα
φωτογραφικά κάδρα απαθανατίζουν το συναίσθημα με τη φύση να παίζει τον ατμοσφαιρικό της ρόλο υπογραμμίζοντας τη γοητεία της lingerie συλλογής για το Φθινόπωρο 2013.

Η Tamara μας συστήνεται μέσα από τον φακό του Raphael Mazzucco: το μοντέλο που γεννήθηκε στην πόλη Krusevac, στη Σερβία (8/9/1990), έχει ήδη συνεργαστεί με το brand στο project "The Perfect Bra" και θα είναι το νέο πρόσωπο και σώμα για τη σεζόν Fall – Winter Intimissimi.

Το ιταλικό ταξίδι (#italianjourney) της Intimissimi συνεχίζεται στην επιβλητική εξοχή και συγκεκριμένα, στα γοητευτικά ιταλικά δάση. Ήταν πέρυσι τον Ιούνιο που η Intimissimi έγινε ο χορηγός και πρέσβης του concept της ιταλικότητας με τίτλο #italianjourney. Με τη δημιουργία και προώθηση του hashtag #italianjourney, ένα keyword που ενσωματώνει μια oλόκληρη έννοια σε μια λέξη, με στόχο να χρησιμοποιηθεί σε συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτό που δημιουργήθηκε γύρω από το συγκεκριμένο hashtag είναι ένα πραγματικό κίνημα με μέλη fans και περιεχόμενο, που χρησιμοποιήθηκε σε social networks όπως instagram, pinterest και twitter, μεταμορφώνοντας την ιδέα της «ιταλικότητας» σε εικόνες, σκέψεις και moodboards.
Όλο το περιεχόμενο που εκφράζει το ιταλικό όνειρο, προβάλλεται στο website της Intimissimi
Keywords
Τυχαία Θέματα