Μικρές Αγγελίες

Εδώ θα βρείτε αυτό που δεν ψάχνετε, γιατί εδώ δεν πουλάμε ακίνητα, πουλάμε πνεύμα, ξεπουλάμε αξίες και χαρίζουμε σχόλια που παλιά τα χρεώναμε. Αν εισαί και συ μικροεπιχειρηματίας και θέλεις να μας πουλήσεις τρέλλα, υφάκι ή τσαμπουκά, στείλε στο [email protected]. Όχι μεσίτες.

Κείμενο Βίκη και Λίνα Παπάζογλου

Έλα κόσμε! Πάρε-πάρε ο,τι περισσεψε!
Πωλείται το κορμί μου για μια χούφτα νοθευμένης βενζίνης.Πωλούνται μεσάζοντες στην τιμή της πατάτας.Βρέθηκε μικροποσότητα μισθού σε τσέπη υπαλλήλου. Απαλλάχτηκε των κατηγοριών, γιατί επικαλέσθηκε «ίδιαν χρήση». (Ιωάννα, Πάτρα)Αποστέλλω
έναντι μικρού αντιτίμου γαλακτο-κωμικά προϊόντα, κατάλληλα για ρίψη σε καλλίφωνους, ευυπόληπτους και φιλάνθρωπους καλλιτέχνες.Βρέθηκε από την Ε.Ρ.Τ. το επί 23 χρόνια αγνοούμενο εξώγαμο των Παπαρίζου-Καλομοίρας. Φόρεμα: ίδιο της Παπαρίζου, μαλλί: ίδιο η Καλομοίρα. Η συνέντευξη τύπου δόθηκε σε άπταιστα αμερικανοσουηδοελληνικά με κυπριακήν προφοράν. Οι πληροφορίες αυτές δεν περιλαμβάνονται στο Wikipedia.Θαύμα! Μα το Ι.Κ.Α.. Βρέθηκαν συντάξεις πεθαμένων σε μορφή βίλλας στη Χαλκιδική.Κατά-ζητούνται dead or alive οι μακιγιέζ και ενδυματολόγος της Πάμε-πακέτο.Ψάχνουμε δολοφόνο για ένα μεροκάματο με αποστολή να σβήσει μια για πάντα το χαμόγελο απ’ τα χείλη του παρτενέρ της κουνελομάνας. Τιμή συζητήσιμη μέχρι αηδίας. Πωλείται τιμή στη μισή τιμή.Ανταλάσσεται λατέρνα με φτώχια και φιλότιμο.
Keywords
Αναζητήσεις
λατερνα πωλειται, πωλειται λατερνα
Τυχαία Θέματα