Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα!!!

Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να κάνουν μία μέρα μας δύσκολη, απαιτητική ακόμα και απογοητευτική, είναι όμως στο χέρι μας να την ξεκινήσουμε με ένα χαμόγελο, μία ευχή, μία θετική σκέψη, μία αγκαλιά και να μετατρέψουμε την Κάθε Μέρα μας σε Κερδισμένη Μέρα.
Όσο πιο πολλά χαμόγελα δίνουμε τόσο πιο πολλά μας έρχονται πίσω. Έτσι και η NIVEA, ανταποδίδοντας την αγάπη την οποία έχει εισπράξει, ανταμείβει τους φίλους της μέσω της νέας της καμπάνιας NIVEA «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα» με προσφορές
1+1.
Με την καμπάνια της αυτή, η NIVEA προσφέρει κάτι παραπάνω από το καθαρά εμπορικό 1+1 σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Προχωράει ένα βήμα παραπέρα και υπενθυμίζει τόσο στους καταναλωτές όσο και στους φίλους της μάρκας ότι ο κάθε ένας μπορεί να κάνει τη μέρα του μια κερδισμένη μέρα.Η NIVEA κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή τους δίνει λοιπόν την ευκαιρία όχι μόνο να δοκιμάσουν δύο προϊόντα (για το πρόσωπο, το σώμα και τον άντρα), στην τιμή του ενός, ενώ τους προσκαλεί ταυτόχρονα και σε μια θετική φιλοσοφία ζωής.
Με την καμπάνια “Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα» διακηρύττει πως είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας ώστε να κάνουμε την κάθε μας μέρα, ουσιαστική και κερδισμένη. Μας προτρέπει να μεταδώσουμε με ένα χαμόγελο τη θετική ενέργεια που έχουμε μέσα μας, εμπνέοντας οικογένεια, φίλους και συναδέλφους.
Γιατί, αυτά που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα είναι τα αυθεντικά, τα αληθινά.
Ακολουθήστε λοιπόν τη NIVEA και κάντε «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα» και απολαύστε κάθε γέλιο, κάθε άγγιγμα, κάθε χαμόγελο!
Keywords
Τυχαία Θέματα