Η Εθνική Τράπεζα φέρνει την ιδέα σου στο Φως

Δίπλα στη νεανική επιχειρηματικότητα και σε μια νεολαία που δε σταματά ποτέ να γεννά καινοτόμες ιδέες βρίσκεται, για ακόμη μια χρονιά ,η Εθνική Τράπεζα μέσω του διαγωνισμού «ibank Καινοτομία & Τεχνολογία» .
Αρκετοί συνάδερφοι σου, φοιτητές, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν υποβάλλει τις ιδέες τους και έχουν καταφέρει να διακριθούν για τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Όλες οι ομάδες που έχουν διακριθεί έχουν λάβει χρηματικά βραβεία και δώρα ενώ σε επιλεγμένες ομάδες
δόθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης και περαιτέρω εκπαίδευσης μέσα από ειδικά προγράμματα και mentoring.
Ο διαγωνισμός «iBank Καινοτομία & Τεχνολογία» συνεχίζει ακάθεκτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, καταφέρνοντας να τραβήξει πάνω του όλα βλέμματα του επιχειρηματικού και Πανεπιστημιακού κλάδου της Ελλάδος και… όχι μόνο. Σου δίνει τη δυνατότητα, εάν διακριθείς, εκτός από την εμπειρία της συμμετοχής και τη σημαντική προβολή στον τύπο να κερδίσεις χρηματικά έπαθλα αλλά και το σημαντικότερα όλων, να μοιραστείς την ιδέα σου με ανώτατα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και καθηγητές Πανεπιστημίου οι οποίοι θα σε συμβουλέψουν για τις επόμενες επιχειρηματικές σου κινήσεις. Στους νικητές, η Εθνική Τράπεζα δίνει και τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα NBG Business Seeds, το οποίο ουσιαστικά, με αρχικό προϋπολογισμό € 15 εκατ. σε στηρίζει, μέσω δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο, την καινοτόμο επιχειρηματικότητα δυναμικών και εξωστρεφών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Αν λοιπόν έχεις ήδη σκεφτεί την πιο σούπερ, πρωτότυπη, καινοτόμα ιδέα και επιθυμείς την σταδιακή ανάπτυξη της τόσο σε επιχειρηματικά σχέδια όσο και σε επιτυχημένες start-ups, η Εθνική Τράπεζα μπορεί να φέρει την ιδέα σου στο… φως. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Εθνική Τράπεζα:
Στείλτε e-mail: [email protected] με θέμα " Διαγωνισμός i-Bank Καινοτομία & Τεχνολογία "Καλέστε: στο 181818 από Ελλάδα ή στο +30 210 48 48 484 από το εξωτερικό και πείτε "Εκπρόσωπος"fax : +302104806685https://www.nbg.gr/el/i-bank/i-bank-competition
Keywords
Τυχαία Θέματα