Η Lenovo ονομάζει τον Ashton Kutcher νέο Product Engineer της εταιρίας

Η ηγέτιδα του Multimode computing Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε χθες τη νέα συνεργασία της με τον Ashton Kutcher στο HYPERLINK "http://www.youtube.com/LenovoVision"livestream launch event για την παρουσίαση των νέων HYPERLINK "http://www.lenovo.com/yogatablet"Yoga

Tablet, που έγινε στο Youtube Space LA. Στο νέο του ρόλο ως Product Engineer της Lenovo, ο Kutcher θα συνεργαστεί με τις ομάδες μηχανικών της εταιρείας σε όλο τον κόσμο για να αναπτύξουν και να προωθήσουν στην αγορά τη σειρά ταμπλετών Yoga, δίνοντας τη γνώμη του και βοηθώντας στην λήψη αποφάσεων ως προς το σενάρια γύρω από το design, τα specifications, το software και την χρήση των ταμπλετών.

«Αυτή η συνεργασία με τη Lenovo συνδυάζει την αγάπη μου για την τεχνολογία, με το design που στοχεύει στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής και της καθημερινότητας. Ανυπομονώ να βουτήξω στα νερά αυτά και να βοηθήσω τη Lenovo να δημιουργήσει τα φορητά προϊόντα του μέλλοντος, ξεκινώντας με το Yoga Tablet», είπε ο Ashton Kutcher. «Η Lenovo είναι συνώνυμη με την καινοτομία και την ισχυρή ηγεσία. Η επιχειρηματικότητα είναι μέρος του DNA της εταιρίας, συνεπώς δεν θα μπορούσα να ταιριάξω περισσότερο κάπου αλλού.»

Ο Kutcher που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην κωμωδία του CBS, Two and a Half Men, που παίζεται σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, έχει κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα τα τελευταία χρόνια για τα τεχνολογικά του επιτεύγματα, και είναι συνιδρυτής της A-Grade Investments, η οποία παρέχει επιχειρηματικό κεφάλαιο και συνεργάζεται με διάφορες τεχνολογικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των Airbnb, Fab, Foursquare, Spotify, Path και Uber.

«Η αυθεντική, δημιουργική όρεξη του Ashton Kutcher για την τεχνολογία και η έντονη καταναλωτική διορατικότητά του σε συνδυασμό με την δική μας μηχανή πρωτοπορίας, καθιστούν τη συνεργασία αυτή φυσική και ισχυρή,» είπε ο David Roman, υπεύθυνος marketing της Lenovo. «Αυτή η συνεργασία ξεπερνά τους παραδοσιακούς δεσμούς καθώς ενσωματώνει τον Ashton στην καρδιά της εταιρίας μας, τοποθετώντας τον στην θέση του Product Engineer, καθώς προσβλέπουμε στην ανάπτυξη του επόμενου κύματος προϊόντων. Όσο εμείς συνεχίζουμε να εισχωρούμε σε νέες προϊοντικές κατηγορίες της PC Plus εποχής και να ηγούμαστε στο multimode computing, ο Ashton θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε νέους δρόμους προκαλώντας υποθέσεις, φέρνοντας νέες προοπτικές και συνεισφέροντας με την τεχνική του εξειδίκευση τόσο στο Yoga Tablet όσο και σε άλλες συσκευές.»

Η νέα πολυμορφική ταμπλέτα Yoga προσφέρει στους καταναλωτές νέους και καλύτερους τρόπους για να χρησιμοποιούν το tablet τους και να απολαμβάνουν την βέλτιστη εμπειρία με μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής έως και 18 ώρες, και τρεις ξεχωριστές λειτουργίες: hold, tilt και stand. Αναγνωρίζοντας ότι ένα προϊόν δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους, η Lenovo δημιούργησε τρεις μοναδικές λειτουργίες απαντώντας στις συνήθεις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των tablets. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός του Yoga Tablet καταφέρνει να σπάσει το καλούπι και να ξεφύγει από τη «θάλασσα της ομοιότητας» των σχεδίων που κατακλύζουν την αγορά, επιτρέποντας στους χρήστες να κρατούν τη συσκευή ευκολότερα για διάβασμα και σερφάρισμα στο διαδίκτυο στη λειτουργία hold, στην λειτουργία stand να στηρίζουν σε όρθια θέση το tablet για να παρακολουθήσουν ταινίες, ή να ξαπλώσουν την ταμπλέτα στο tilt mode για καλύτερη οπτική γωνία κατά την πληκτρολόγηση ή και το διάβασμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα