Η GloVo δημιουργεί με την ΑΝΑΣΑ ντοκιμαντέρ και σε θέλει δίπλα της!

Η τρίτη μέρα του GloVo.Con “ACTion FACTory: The Art of Volunteerism” θα γεμίσει από χαρά, χαμόγελα και εθελοντικές δράσεις σε όλη την Αθήνα.

Συνολικά θα διεξαχθούν εφτά εθελοντικές δράσεις, με στόχο να δοθεί βοήθεια αλλά και να ευαισθητοποιηθούν οι συμμετέχοντες απέναντι σε όσο το δυνατόν περισσότερες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Μία ομάδα εθελοντών θα ασχοληθεί με το πολύ επίκαιρο θέμα των
διατροφικών διαταραχών. Σε συνεργασία με τον οργανισμό ΑΝΑΣΑ, που υποστηρίζει άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές, θα γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, πάνω σε ένα ζήτημα που κάθε μέρα παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις στην καθημερινή μας ζωή.
Μην χάσεις την ευκαιρία να ενημερωθείς αλλά και να γίνεις μέρος της προσπάθειας του ΑΝΑΣΑ στην καταπολέμηση των διατροφικών διαταραχών!

Άλλωστε, ποια ήταν η τελευταία φορά που πρωταγωνίστησες σε ταινία μικρού μήκους;
Στις 22 Μαρτίου το GloVo.Con θα μετατρέψει το Dudu Loft σε κινηματογραφικό στούντιο! Εσύ θα λείπεις; Κλείσε το εισιτήριό σου τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα γίνει και τις τρεις ημέρες του συνεδρίου, μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα του event στο Facebook!Αυτός ο κύκλος των εισιτηρίων θα κλείσει την Κυριακή, 8 Μαρτίου.
Εισιτήρια
Keywords
Τυχαία Θέματα