Η Coca-Cola light μεγάλος χορηγός του φετινού MadWalk

Η Coca-Cola light, η μάρκα που αγαπάει τις γυναίκες και υποστηρίζει προσπάθειες που δίνουν χρώμα στη ζωή τους, ήταν ο μεγάλος χορηγός του φετινού MadWalk. Το show που ενώνει τη μόδα με τη μουσική πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, και φέτος συνδιοργανώθηκε από το MAD και την Coca-Cola light, με παρόντες διάσημους καλλιτέχνες και εκπροσώπους

από το χώρο της μόδας. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση στο catwalk του εντυπωσιακού κόκκινου φορέματος που σχεδίασε η BSB ειδικά για την Coca-Cola light και το MAD, και το οποίο μπορεί να φορεθεί με 10 διαφορετικούς τρόπους. Η χορηγία της μάρκας στο fashion θεσμό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου» της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, που σκοπό έχει την αφύπνιση των γυναικών γύρω από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης. Μέρος από τις πωλήσεις του κόκκινου φορέματος, αλλά και των εισιτηρίων της βραδιάς, θα διατεθεί για τους σκοπούς του προγράμματος, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με την υποστήριξη της Coca-Cola light.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό MadWalk, καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας βρέθηκαν επί σκηνής με δημοφιλείς καλλιτέχνες. Μαζί, παρουσίασαν ένα δυνατό, ολοκληρωμένο θέαμα, στο οποίο κυριάρχησαν η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία. Ιδιαίτερη στιγμή φέτος αποτέλεσε η παρουσίαση του συλλεκτικού, εντυπωσιακού κόκκινου φορέματος, το οποίο σχεδίασε ειδικά για την Coca-Cola light και το MAD η κορυφαία εταιρεία μόδας BSB. Το φόρεμα παρουσίασαν στο catwalk 10 πανέμορφες γυναίκες, με την κάθε μία να δείχνει έναν από τους 10 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να φορεθεί: η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Νίκη Κάρτσωνα, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Λάουρα Νάργες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φανή Χαλκιά και η Κατερίνα Γαβαλά, νικήτρια του διαγωνισμού BSB - The Red Dress Contest. Την ίδια στιγμή, στη σκηνή βρίσκονταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής, ενθουσιάζοντας το κοινό με την ερμηνεία τους.

Παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ οι σχεδιαστές που συμμετείχαν στο MadWalk by Coca-Cola light ήταν οι Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes, Dimitris Petrou, Konstantinos Melis by Laskos, Natar Georgiou, Sotiris Georgiou, Stelios Koudounaris, και οι καλλιτέχνες οι Courtney, Demy, Freaky Fortune, Koza Mostra, ΜΕΛΙSSES, Playmen, Stan, 1550, Θωμαή Απέργη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα. Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

MadWalk by Coca-Cola light

Feel your heart. Watch the fashion. Enjoy the music.

http://www.madwalk.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα