ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ DEWARIST – Change the taste of your City!!!

Πιστεύουμε τώρα περισσότερο από ποτέ πως είναι η ώρα να αλλάξουμε τις πόλεις μας και να τις κάνουμε πιο όμορφες, πιο ζωντανές και πιο φιλόξενες. Το Dewar’s, εμπνέει, εμπνέεται και δημιουργεί ένα νέο κίνημα με αποδέκτες όλους εκείνους που δε συμβιβάζονται με το συνηθισμένο γκρι των πόλεων αλλά αντίθετα βρίσκουν τρόπους να αλλάξουν τη γεύση της πόλης τους. «Change the taste of your city» είναι το μήνυμα του Dewar’s που ανταποκρίνεται στην ανάγκη όλων μας να ζήσουμε σε ένα καλύτερο, πιο ενδιαφέρον, πιο ζωντανό, πιο δημιουργικό περιβάλλον,

ένα περιβάλλον που μας προσκαλεί και μας προκαλεί.

Στο φετινό TEDx Athens δόθηκε βήμα σε όλους αυτούς που κάνουν πράξη τις ιδέες τους, “The Ones who Do”. Το Dewar’s βρέθηκε εκεί μαζί με ανθρώπους και ομάδες που προσπαθούν να αλλάξουν την γεύση της πόλης τους, τους καθημερινούς Dewarists όπως οι DesignWars, χάρη στους οποίους μουντοί, βρώμικοι κι αδιάφοροι τοίχοι αποκτούν νέο νόημα και χρώμα, ο Νίκος Κακαβούλης εμπνευστής του Daily Secret όπου τα μυστικά που αποκαλύπτει για την Αθήνα μας κάνουν να την ανακαλύπτουμε ξανά αλλά και ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος ο άνθρωπος πίσω από τον πολυχώρο SIX D.O.G.S. όπου μοναδικές μουσικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις βρίσκουν ένα χώρο έκφρασης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Dewar’s καλεί όλους να συμπράξουν για να αλλάξει η «γεύση» της πόλης καθώς κάθε τι μικρό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Το site HYPERLINK "http://www.beadewarist.gr" www.beadewarist.gr είναι ένας πυρήνας δράσεων και αλλαγών από απλούς ανθρώπους που πήραν πρωτοβουλίες και έκαναν πράξεις. Ένας ανοιχτός χώρος όπου ο καθένας μπορεί να προτείνει τις ιδέες του ή αυτά που έχει ήδη κάνει.

Το Dewar’s πιστεύει σε εκείνους που πράττουν! Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να αλλάξεις όλα όσα δε σου αρέσουν γύρω σου, γίνε μέλος της ομάδας των Dewarists «Change the taste of your city» και κατάκλυσε τους «δρόμους» με τις προτάσεις σου!

Be a Dewarist!!!

Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες και μάθετε περισσότερα για την ενέργεια «Change the taste of your city».

www.beadewarist.gr
www.dewars.gr
www.facebook.com/dewars

Keywords
Τυχαία Θέματα