Εύδοξος | To email που στάλθηκε σε όλους τους φοιτητές (εαρινό εξάμηνο 2013)

Ο Εύδοξος έχει ανοίξει επίσημα και πάλι τις πύλες του από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου αν και πολλά πανεπιστήμια και ΤΕΙ ξεκινάνε τις δηλώσεις τους πιο αργά (18/3 ή 26/3). Πάντως το σύστημα Εύδοξος έστειλε ήδη mail σε όλους τους φοιτητές με πληροφορίες γι’ αυτό το εξάμηνο με χρήσιμες πληροφορίες.Αγαπητέ φοιτητή,Από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο
για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι μέχρι το τέλος του εξαμήνου.
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για κάθε σύγγραμμα που δηλώνετε μπορείτε και αυτό το εξάμηνο να επιλέγετε την παραλαβή του από άλλο φοιτητή, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε συγγράμματα που έχετε στην κατοχή σας και δεν χρησιμοποιείτε πλέον, μέσω της εφαρμογής Εύδοξος+ (http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html). Για κάθε ανταλλαγή συγκεντρώνετε πιστωτικές μονάδες για να αποκτάτε ελεύθερα συγγράμματα επιπλέον όσων δικαιούστε για τα μαθήματα που παρακολουθείτε.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το ΕΔΕΤ έχει εξασφαλίσει ειδικές φοιτητικές προσφορές για ασύρματο Internet 3G, με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους (€4,74 για 4GB μηνιαίως). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.grnet.gr/UniversityMobileInternet.
Ακόμη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στη διαδικτυακή κοινότητα που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εύδοξος (https://service.eudoxus.gr/cms/), στην οποία μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις με φοιτητές του Ιδρύματός σας για τα συγγράμματα που παραλαμβάνετε.
Τέλος, σας προσκαλούμε (α) να εγγραφείτε στη λίστα της δράσης ΔΙΑΥΛΟΣ (http://goo.gl/SgwBq) για να λαμβάνετε γνώση των επιστημονικών/πολιτιστικών εκδηλώσεων που μεταδίδονται ζωντανά μέσω του δικτύου ΕΔΕΤ κάθε εβδομάδα, και (β) να αξιοποιήσετε την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην Forrester (http://forrester.grnet.gr/lobby/) για την απόκτηση μελετών και ερευνών αγοράς για σύγχρονα τεχνολογικά θέματα και υπηρεσίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα