Δώρα για τις γιορτές | Do it yourself!

Αν νομίζεις πώς θα σε αφήσω χωρίς προτάσεις για δώρα και διακόσμηση για της γιορτές, κάνεις λάθος.Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει ήδη, έχω μανία με τα DIY (Κάντο Μονος/η σου!), και αφού μπήκαμε στο Christmas spirit λέω να φτίαξουμε δώρα για ‘μας και τους αγαπημένους μας, τι λες;Ας ξεκινήσουμε λοιπόν: Για Εκείνη1. Ένα ωραίο χτενάκι που μπορείς να φτιάξεις με το απλό χτενάκι της γιαγιάς και κομμάτια ύφασμα. (το είδαμε στο psimadethis.com)

Απλό, εύκολο στην κατασκευή και, το κυριότερο; ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! 2. Γυαλιά
ηλίου στυλ πεταλούδας ή cat woman (το είδαμε στο psimadethis.com).

Μη μου πεις πως δε φοράς γυαλιά ηλίου το χειμώνα; 3.Ναι και πάλι ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ό,τι πρέπει για της γιορτινές μέρες δεν μπορείς να πεις. Απομονώνεις το κομμάτι που θέλεις να βάλεις το glitter, απλώνεις προσεκτικά την κόλα και αφήνεις τη χρυσόσκονη να κολλήσει επάνω. Οι βαρετές σου γόβες μόλις έγιναν glamorous!(Μια δόση glitter τη θέλουμε παντα αρκεί να είναι με μέτρο.)Για εκείνον1. Τιραντές

Μα πόσο εύκολο πια; Δεν το λες όμως και κοινό… Θα χρειαστείς λάστιχο και κλιψάκια για τιράντες που μπορείς όλα να τα βρεις σε μαγαζιά με είδη ραπτικής. 2. Θήκη για κινητό από την παλιά του γραβάτα.

Κόψτε την στο ύψος που ταιριάζει στη συσκευή, κρατήστε το κανονικό της άνοιγμα στο πίσω μέρος για να μπαίνει από εκεί το κινητό και ράψτε ένα κουμπάκι, αυτοκόλλητο ή κόπιτσα για να κλείνει. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα