Αποκλειστικό | No FEVER για τον Γιώργο Σαμπάνη

Ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σχήματα της φετινής σεζόν ήταν αυτό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Γιώργου Σαμπάνη στο Fever που από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πήρε πολύ θετικά σχόλια.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον ίδιο το Γιώργο Σαμπάνη στα πλαίσια της συνέντευξής μας που θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες, μας πληροφόρησε ότι τελικά αποχώρησε από το σχήμα.

Όλα άλλαξαν όταν την τελευταία στιγμή προστέθηκε στο πρόγραμμα ο Σταμάτης Γονίδης (ανακοινώθηκε στα τέλη Οκτώβρη) κάτι με το οποίο δεν ήταν σύμφωνοι
ο καλλιτέχνης και η ομάδα του, καθώς διαμορφωνόταν ένα ρεπερτόριο εντελώς διαφορετικό από αυτό που αρχικά είχε συμφωνηθεί. «Δεν τηρήθηκαν οι όροι της συνεργασίας, με συνέπεια την αποχώρηση του Γιώργου» ήταν η εξήγηση του συνεργάτη του Μάριου Παπαδάτου.

Αν και ξαφνική η απόφαση, ο νεαρός καλλιτέχνης δε θα μείνει εκτός παιχνιδιού. Όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να εμφανιστεί σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στο Κολωνάκι ο οποίος τώρα δημιουργείται (δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το όνομά του) στο στυλ διασκέδασης που τον καθιέρωσε και που τόσο πολύ αγαπά και ο ίδιος σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Μείνετε συντονισμένοι στο για να διαβάσετε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Σαμπάνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα