Αποκλείστηκε τελικά η Βούλα Παπαχρήστου

Με απόφαση της Ελληνικής Αποστολής στο Λονδίνο, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής, η πρωταθλήτρια στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αφορμή του αποκλεισμού στάθηκε ένα σχόλιο της αθλήτριας στο Twitter για τους Αφρικανούς στην Ελλάδα το οποίο ήταν:

Με

τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα..Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!

βούλα Παπαχρήστου (@papaxristoutj) July 22, 2012
Οι αντιδράσεις όμως των χρηστών του Twitter ανέδειξαν το σχόλιο σε βαθμό να προκληθεί σάλος. Τελικώς, η αθλήτρια αποκλείστηκε από τους αγώνες και αναμένεται να επιστρέψει από το Λονδίνο.

Στην Ελλάδα, η ΔΗΜΑΡ προχώρησε σε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ρατσιστικό χιούμορ και αστειάκια που αφορούν ανθρώπινες ζωές από την αθλήτρια. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρει πως «ρατσιστικό χιούμορ και αστειάκια που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό» και συνεχίζει λέγοντας «Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».

Από την πλευρά της αθλήτριας πάντως υπήρξαν αρκετά απολογητικά μηνύματα στο Twitter προκειμένου να επαναφέρει την ισορροπία.

Keywords
Τυχαία Θέματα