«Αγάπη μου, όχι σεξ σήμερα...Έχει Φιλαράκια»

Μια λίστα με δικαιολογίες, που κάθε αρσενικό σ' αυτόν τον πλανήτη εύχεται να μη συναντήσει ποτέ, κατέγραψε σε φύλλο του Εxcell άντρας με σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις δικαιολογίες που προφασίστηκε η γυναίκα του, σε διάστημα 45 ημερών, ώστε να αποφύγει το σεξ μαζί του και μάντεψε...σε καμία απ' αυτές δεν υπήρχε η λέξη "Πονέφαλος"!

Τα νεύρα του συζύγου ήταν τόσα, που σκέψου ότι το υπολογιστικό φύλλο με τις δικαιολογίες που δημιούργησε το χώρισε σε 3 στήλες. Στην πρώτη κατέγραφε την ημερομήνια απόπειρας για σεξ, στη δεύτερη το αν τελικά τα κατάφερε ή όχι και στην τρίτη στήλη κατέγραφε την εκάστοτε δικαιολογία της γυναίκας του μαζί με προσωπικά του σχόλια.

Όλον αυτόν τον καιρό, λοιπόν, ο άνδρας άκουσε τη σύζυγό του να αρνείται το αίτημά του για σεξ λέγοντας πως εκείνη πρέπει να ξυπνήσει πρωί, ότι την τριγυρίζει κάποια αρρώστια και ότι έχει παραφάει, ενώ μια από τις συχνότερες δικαιολογίες ήταν και το «δεν έχω κάνει μπάνιο», με τον απελπισμένο άνδρα να σημειώνει στα σχόλια ότι η αγαπημένη του δεν έκανε τελικά ντους μέχρι το επόμενο πρωί. Λογικά, για να είναι σίγουρη ότι δεν θα καταρριφθεί το επιχείρημά της ενώ όταν εκείνη του αρνήθηκε για ακόμα μια φορά τους χυμούς της, επειδή έβλεπε μία σειρά στην τηλεόραση, αυτός σημείωσε δίπλα «Φιλαράκια, επανάληψη».

Ο άνδρας, τελικά, άκουσε το πολυπόθητο «ναι» μόλις τρεις φορές σε αυτό το διάστημα και απηυδισμένος από την κατάσταση αυτή, έστειλε το έγγραφο στη σύζυγό του όσο εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Που να' ξερε όμως ότι εκτός από asexual είναι και περίεργη και ότι στο τέλος εκείνη θα δημοσίευε τη λίστα της ντροπής στο Reddit, μια ιστοσελίδα κοινωνικών ειδήσεων.

Αλήθεια, εσείς κορίτσια, πόσες απ' αυτές έχετε χρησιμοποειήσει;
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις mycampus.gr