Αυτό είναι το νέο Batmobile

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Zack Snyder είναι ήδη σε εξέλιξη στο Michigan, με τον Henry Cavill να βρίσκεται ξανά το ρόλο του Superman και τους Ben Affleck και Gal Gadot να κάνουν ντεμπούτο ως Batman και Wonder Woman, αντίστοιχα.

Πάντως,
από ό,τι φαίνεται ο Ben Affleck έχει μια πολύ ωραία κούρσα. Σωστό εργαλείο και σίγουρα ό,τι χρειάζεται για να τραβήξει τα βλέμματα. Η φωτογραφία του Batmobile ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο και ο σκηνοθέτης του Batman v. Superman, Zack Snyder, αποφάσισε πως αφού το κακό είχε γίνει, να το δείξει σε καλύτερο πλάνο ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Twitter. Έτσι κι έγινε!

Σε άλλα νέα από την παραγωγή, ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας Lee Fong πυροδότησε εικασίες ότι ένας από τους πιο εμβληματικούς κακοποιούς της DC θα ενταχθεί στο φιλμ. Ανέβασε στο Instagram την εικόνα ενός τραπουλόχαρτου ενσωματωμένο σε έναν τοίχο και αμέσως ξεκίνησαν να διαδίδονται φήμες ότι ο Joker θα είναι ένας από τους ‘’κακούς’’ της ταινίας. Τίποτα πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί σε σχέση με αυτή τη φημολογία.
Keywords
Τυχαία Θέματα