Workshop «Idea Generation» από το Social Impact Award

Διαβάστε εδώ όλο το πρόγραμμα: Social Impact Award 2015 | Όλο το πρόγραμμα

To πρώτο κατά σειρά workshop του Social Impact Award θα λάβει χώρα την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 18.00 στο χώρο του Ιmpact Hub Athens.To
εκπαιδευτικό εργαστήριο »Idea Generation» έχει σαν στόχο να εντάξει τους συμμετέχοντες στο κοινωνικό επιχειρείν, να φέρει στην επιφάνεια κοινωνικά θέματα που παρακινούν τους ίδιους, και τέλος να τους βοηθήσει να αναγνωρίσουν μια ανάγκη που μπορεί να είναι η επόμενη καινοτόμα ιδέα που θα αλλάξει με τη σειρά της τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος.
Κάνε την κράτηση σου τώρα: https://www.eventbrite.com/e/idea-generation-tickets-15650464962.

Το SIA πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορέσει κάθε εν δυνάμει επιχειρηματίας να δημιουργήσει μια βιώσιμη κοινωνική επιχείρηση. Στόχο έχει να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει, να συμβουλέψει και να προετοιμάσει τους νέους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση.

Το event στο facebook: http://j.mp/1ChLI34

Ξεκίνησε το 2009 στην Αυστρία και σήμερα υλοποιείται σε 10 ευρωπαϊκές χώρες (την Αυστρία, την Ρουμανία, την Τσεχία, την Σλοβακία, την Κροατία, την Ελβετία, τη Ρωσία τη Σερβία, την ΠΓΔΜ και την Ελλάδα). Στην Ελλάδα, το πρόγραμμα οργανώνεται από το Impact Hub Athens.

Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους που θέλουν να φέρουν μία αλλαγή στην κοινωνία, αξιοποιώντας καινοτόμες και δημιουργικές μεθόδους και αναπτύσσοντας τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες προτείνοντας λύσεις σε σημαντικά κοινωνικά προβλήματα και προκλήσεις που αφορούν την υγεία, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.α.
Το «Workshop 2 – Human Resources: Χτίζοντας μια δυναμική επιχειρηματική ομάδα» θα πραγματοποιηθεί στις 10/03.

Αν θες να μαθαίνεις τα τελευταία νέα για όλα τα φοβέρα Workshops που διοργανωνεί το Social Impact Award γίνε μέλο της μεγαλύτερης ομάδας, εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα