W poolside dreams το απόλυτο καλοκαιρινό club επιστρέφει!

Grand Opening Παρασκευή 20 Απριλίου.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, το δημοφιλέστερο club της Αθήνας, το W nightclub, μετακομίζει στην Γλυφάδα το καλοκαίρι για 3η χρονιά και έρχεται να ταράξει τα νερά της παραλιακής!

Πιο όμορφο από ποτέ με εντυπωσιακές αλλαγές τόσο στο μέσα χώρο όσο και στον εξωτερικό,

με ανακαίνιση που ξεπερνά κάθε προσδοκία στο all time classic hot spot του «Cataralla»,διαμορφώνεται ένα σκηνικό ανάμεσα σε πισίνα και θάλασσα ιδανικό για "Poolside Dreams."

Το νέο εντυπωσιακό DJ Booth και τα πρωτοποριακά visual effects δίνουν το σύνθημα για ξέφρενες βραδιές στις οποίες σας περιμένουν τα καλύτερα events της πόλης. Η διάταξη του χώρου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού clubber με το Dance stage, το Prive και το VIP area αλλά και με τα τράπεζια δίπλα στη πισίνα και κάτω απο τα αστέρια του Αθηναϊκού ουρανού.

Οι μέρες λειτουργίας του club φέτος το καλοκαίρι θα είναι από Πέμπτη εώς Κυριακή και το πρόγραμμα των parties αναμένεται πολύ δυνατό.

Κάθε Πέμπτη το δημοφιλέστερο «SHOW ME LOVE» .

Οι Djs Johnny Gerontakis, Sp Sakkatos & Chris Child παρέα με τον live performer STEVE και την ομάδα του “SHOW ME LOVE” σας υποδέχονται σε ενα φαντασμαγορικό πάρτυ με πολλά διαφορετικά happenings κάθε εβδομάδα και εκπλήξεις, αλλά και διάσημους guest djs της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο Mainstream μουσικές επιλογές.

Οι resident Djs, Stauros De La Cruz & Dimitris Trikaliotis, με τις mainstream ξένες και ελληνικές επιλογές τους μας μεταφέρουν μαγικά σε μία απόλυτα καλοκαρινή διάθεση για ξέφρενες νύχτες διασκέδασης.

Κάθε Κυριακή «ala D’allon» party vs VIETNAM greek champagne party.

Tο πιο επιτυχημένο “greek party” τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθήνα ενώνεται με το μοναδικό VIETNAM greek champagne party και από την Κυριακή 22 Απρίλιου σας υποδέχονται στο W nightclub Athens.

Οι djs Βασίλης & Γιώργος Κουτονιάς μαζί με τον dj Γιώργος Δραγούτας σας περιμένουν κάθε Κυριακή, για να σας παρασύρουν σε ala D’ allon ρυθμούς, με πολύ ποτό, γαρύφαλλα, κέφι και πάνω απ’ όλα με ελληνική μουσική.

W poolside dreams και το καλοκαίρι συναντά τη μαγεία της διασκέδασης.

W nightclub: Διαδόχου Παύλου 15, Β’ Μαρίνα Γλυφάδας. Τηλ. Κρατήσεων: 21089.44.048/ 210 34.11.410

www.wnightclub.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα