Top ten πιο περίεργων αγγελιών στο e-bay

1) Πουλάει το μέτωπο του για διαφήμιση εταιρίας ή άλλου brand μέσω tattoing (Νεμπράσκα)2) Δεκάχρονο κοριτσάκι πουλάει την γιαγιά της με την ετικέτα «ενοχλητική αλλά μαζεμένη» (Αγγλία)3) Νερό που είχε απομείνει σε κούπα που κάποτε ήπιε ο Elvis Presley πουλήθηκε για 445 δολάρια. 4) Κοπέλα πουλάει μια τσίχλα της Britney Spears. Μασημένη..5) Κάποιος πούλησε
ένα corn-flake με το σχήμα της πολιτείας του Illinois,1.350 δολάρια6) Πουλήθηκε ένα σάντουιτς δέκα ετών στο οποίο απεικονίζεται η μορφή της παναγίας, 28.000 δολάρια7) 18χρονη κοπέλα πούλησε την παρθενιά της, έναντι χρηματικού ποσού απαιτούμενου για τις σπουδές της στο κολλέγιο8) Προσπάθησε να πουλήσει το συκώτι του σε πλειστηριασμό που άγγιξε προσφορά ύψους 5,7 εκατομμύριων δολαρίων. (Florida)9) Κάποιος πούλησε ένα φάντασμα σε βαζάκι μαρμελάδας για να σταματήσει να τον στοιχειώνει έναντι των 50.922 δολαρίων.10) Πουλάει ολόκληρη την ζωή του για 192.000 δολάρια μετά τον χωρισμό με την γυναίκα του. Η δημοπρασία περιελάμβανε, σπίτι, αυτοκίνητο, δουλειά, τζετ, φίλους. (Αυστραλία)
Πηγή (Pigjockey.com) Για να είναι επιλέξιμο για αυτήν τη λίστα, το στοιχείο ή τα στοιχεία προς πώληση πρέπει να έχουν λάβει τουλάχιστον μία προσφορά, αποδεικνύοντας την άποψη ότι δεν έχει σημασία τι έχετε να πουλήσετε, αλλά ότι κάπου υπάρχει ένας αγοραστής για αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα