STR8 Forward Bands report | Πλησιάζει η audition των Ιωαννίνων!

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την 3η live audition του διαγωνισμού STR8 Forward Bands που θα γίνει στα Ιωάννινα! Οι δηλώσεις συμμετοχών κορυφώθηκαν την εβδομάδα πριν την audition έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως η φοιτητική κοινότητα κρύβει πολλά ταλέντα.
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους διαγωνιζόμενους τη Δευτέρα 22 Απριλίου, καθώς δυο από τους 5 κριτές θα είναι καταξιωμένοι μουσικοί – τραγουδιστές των Ιωαννίνων. Ο Δημήτρης Υφαντής (Τρίφωνο) καθώς και ο Γιώργος
Γάκης (And the troublemakers) θα κληθούν να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Ο Δημήτρης Υφαντής, αφού εμφανίστηκε σε διάφορα περιφερειακά Κέντρα των Ιωαννίνων (από το 1989) και της Αθήνας (από το 1995) σχετίστηκε και συνεργάστηκε με τον Χάικ Γιαζιτζιάν (Haig Yazdjian) και τη Δήμητρα Γαλάνη (που τον βοήθησαν να γίνει γνωστός και να δισκογραφήσει). (πηγή Wikipedia). Σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου, ο Δημήτρης Υφαντής έγινε μέλος του Τρίφωνο, μαζί με την Ερωφίλη και τον Νίκο Κουρουπάκη, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία με το τραγούδι τους Να μ’ αγαπάς.

Ο Γιώργος Γάκης, έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993. Μετά την αποχώρησή της Julie από το συγκρότημα, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith , Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α. Ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρία την G. G. Records και τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στα Γιάννενα. (πηγή www.georgegakis.gr)

Ο διαγωνισμός STR8 Forward Bands διοργανώνεται από το iq magazine και το mycampus.gr σε συνεργασία με το STR8 Forward και τη Sony Music Greece. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 4 live auditions σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Αθήνα όπου και θα αναδειχθούν 4 φιναλίστ. Οι νικητές της κάθε audition θα συναντηθούν στον τελικό της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου. Ο νικητής του τελικού θα αναδειχθεί από ψηφοφορία επιτροπής και κοινού που θα παραβρεθεί!
Τα έπαθλα; Ηχογράφηση single με τη Sony Music Greece Εξώφυλλο και ειδικό αφιέρωμα στο iq magazine που διανέμεται σε 9 φοιτητουπόλεις κάθε μήνα! Opening act στο STR8 Forward Muzic Fest που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.Μάθε περισσότερα εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα